Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent egy férfi szájából az, hogy "nincs meg a szikra köztünk"?
Ilyet férfi csak akkor mondd egy csajnak, ha már szexelni sincs vele kedve (ha nem hülye tudja, hogy ez már a nő önérzetét sérti).
A helyzet az, hogy nekünk férfiaknak szexre könnyű fellelkesedni, elég ehhez ha ápolt és csinos egy csaj, bónusz ha még nem idegesítő a természete sem, viszont komoly kapcsolatnál már jóval magasabbra rakjuk a lécet.
Ha pedig egy szexpartner csajról érezzük, hogy szerepet téveszt, próbálja felküzdeni magát társunkká, akkor leépítjük.
A szex és az a bizonyos szikra nagyon sokszor nem jár együtt egy pasinál.Attól biztosan nagyon jó volt Veled Neki,de nem Téged keres.Mást képzel el maga mellé egy komoly kapcsolatban.Az én számat is sokszor elhagyta ez a pár szó.Később jöttem rá,hogy túl nagyra tettem a mércét a külsőt illetően.Korábban én is azonnal éreztem ha valaki megfogott,de a mostani páromnál több hónap kellett,hogy rájöjjek,hogy az emberi tulajdonságai és a közös dolgaink sokkal fontosabbak minthogy külsőre maximálisan megfeleljen az elvárásaimnak.A jó szex is benne volt :)Amíg nem megalázó ne add fel,hátha felnyitod a szemét!Sok sikert!
43F
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a szex mégsem olyan tökéletes! Ha az lett volna,akkor csak a szex miatt heti 2x biztosan veled lenne és jókat szexelnétek,maximum kevesebb kommunikáció lenne köztetek!
Tehát tényleg nincs szikra,mert a szikrával együtt tested minden részétől is megőrülne.
Nekem ez a tapasztalatom....
Kedves 14. válaszoló!
Köszönöm szépen a válaszodat, hasznos volt :) Azonban ehhez hozzáfűzném azt is, hogy elmondta mennyire jó nőnek tart és kívül-belül tökéletes vagyok, a női társadalom azon kevés százalékába tartozom számára, akik tényleg különlegesek és becsülendőek.
Nem tudom mit hoz a jövő, azonban azt tartom most a legkézenfekvőbbnek, ha nem nagyon keresem őt. Bár a szívem szakad meg, hiányzik...
Kedves 15. válaszadó!
Sajnos a heti 2 találkozó kivitelezhetetlen lett volna. Viszont amikor csak tudtunk, találkoztunk. Sőt, olyan is volt, hogy egy házibulit otthagyott azért, hogy velem találkozhasson. Hajnalok hajnalán felvezetett hozzám, otthagyva a barátait. Akkor még egy plüssmackót is hozott nekem ajándékba... Ez számomra azt mutatja, hogy elég fontos voltam neki. Csak azt nem értem, h ez miért nem számít szikrának. Annyi minden szépet és jót átéltünk.
Kedves kérdező! Van valami fejlemény Veletek?
Olvastam a kérdésedet, és ledöbbentett, valahol úgy érzem h rámillik a szituációd. Mi együtt voltunk 10 hónapot, mikor szakított velem (kb. egy hete). Fiatalok vagyunk, mindkettőnknek első kapcsolata volt, elsők voltunk egymásnak. 3-szor történt meg velünk, és a válaszok alapján most arra gondolok, hogy ez lehetett nálunk a probléma?..
Remélem, meg tudjátok oldani. Nekem is rettentően hiányzik Ő, még mindig szeretem, de nem merem keresni. 18L
Kedves Válaszadó! :)
Privát üzit írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!