Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent egy férfi szájából az, hogy "nincs meg a szikra köztünk"?
Sajnos annyira nem keltetted fel az érdeklődését, hogy kapcsolatot kezdeményezzen Veled! A szex az teljesen mellékes dolog, hiába jó, hogyha belül nem érez semmit irántad!
Előfordul ez, az van. Szerintem szép lassan próbálj meg túl lépni a pasin, mert ne fussál olyan szekér után ami nem vesz fel..
Randizz másokkal!
barátság extrákkal
neki ennél több érzelemre nem futja veled kapcsolatban
De már találkozót sem kezdeményez, azt is írtad.. Szóval akkor lehet, hogy már azt sem szeretné Veled! :S
Szerintem értékeld át ezt a fenn állást köztetek, mert ez Neked nem hasznos.. Érted, nincs mire támaszkodnod.
2#
Nem olvastam el mert hosszú volt, így javítom. Megdugott, megkapott, már nem vagy érdekes számára.
Azok a lányok akiket első pár randi alatt megfektettem, soha nem lettek a barátnőim. azok akikkel összejöttem és már tartott a kapcsolat mire szexre került sor, még sokszor szakítás után is izgalmasak maradtak.
A legtöbb férfi minél előbb meg akarja dugni a nőt. Naná! :) De ha túl könnyen kapjuk meg, akkor kell az új izgalom az új hódítás. Az akiért "meg kell dolgozni" sokkal tovább marad izgalmas és érdekes.
Ezért nem szabad már első randikon ágyba ugrálni, ha komoly tervei vannak a lánynak, mert ahogy mondtam a srácok minél előbb ágyba akarnak bújni.
Leírom amit férfiként gondolok erről. Bár biztosan nem fog tetszeni.
Egy férfi így egy nőből akkor ábrándul ki ilyen gyorsan, ha az ágyban nem találja meg azt amire vágyna.
Teljesen mindegy mit mondott, hogy mennyire vagy jó szerető, ezen a téren mivel nem akarjuk megbántani a másikat roppant ritkán mondunk igazat.
Ez a "nem érzem a szikrát" szöveg szintén csak ezt támasztja alá, mert ekkor mondunk ilyent. Ráadásul beszélgetésben tök jól kijöttök, stb. Ha az ágyban is tökéletes lenne az összhang levakarni sem tudnád magadról.
Ezért szinte majdnem 100% bizonyossággal állítom, sajnos ő nincs megelégedve veled a szex terén. Ezért tartatótok most itt, ahol vagytok.
Nem szeret, nem szerelmes beléd, csak szexelni akar/akart.
Most azért nem keres már, mert érzi, hogy részedről érzelmek is vannak és ez kezd neki terhes lenni, mert nem akar veled kapcsolatot, csak szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!