Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 32 évesen még nem jöttem össze senkivel?
Azért 32 évesen már tényleg gáz. Mások már családot alapítanak ilyen idős korukban.
Biztos van veled vmi baj...
nagy L
haha
sok sok önbizalom sok sok udvarlás és meg lesz a gyümölcse
De mi a baj? hogyhogy soha nem volt még barátnőd? suliban sem?
Önbizalomhiányos vagy? Vagy van vmi testi hibád? Valami csak van. Lehet, h te is tudod.
Nemmbiztos, hogy van veled vmi baj. illetve..
Van egy haverom 23 éves és mégcsak nem is csókolózott soha. Ő is átlagos kinézetű, intelligens (talán túlzottan is) és az egyetlen oka annak, hogy nem megy neki a lányokkal, hogy hülye. Nincs önbizalma, belebeszéli magába, hogy szar alak, hogy nem normális, hogy nem kell senkinek... Remélem vmi erőszakos csajszi egyszer majd ráugrik. De a mostani tapasztalatok szerint jó esélye van 32 évesen ott tartania mint neked...
Szia!
Nézőpont kérdése. A konzervatív lányok társaságát keresd!
Én például nagyon örülnék neki, ha olyan párom lett volna, aki soha senkivel nem volt még. Nem érdekel mennyi idős.
A mai világban én nem arra gondolok először ilyen esetben, hogy "lúzer" mint azt sokan mondják, butaság.
Manapság sok az agyatlan hülye liba, sőt, a 90%-a az a nőknek, ezért én arra is gondolok, hogy lehet, az illető egy normális férfi, aki nem áll le minden hülye kis r.....al. És az nagyon jó.
21/L
Butaság. Nekem van több ismerősöm is. Ők 37-38 évesek. Volt ugyan párjuk, de nem sok, és egyedül vannak.
Elmondanám, hogy azért van, mert normálisak és nem találnak normális nőt, csak a sok mai liba.
És nem igaz, hogy idétlenek. Az egyik a legnormálisabb és csodálatosabb férfi, akit valaha ismertem. (ezért vagyok szerelmes belé évek óta) :)
Nem akarja észre venni, mert magába fordult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!