Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek valakinek a búfelejtői?
Van egy srác, nagyon bírom, de megtudtam (nem tőle) hogy az egy évvel ezelőtt kapcsolatát még mindig nem zárta le teljesen és azért keres barátnőt, hogy elfelejthesse. Kb. egy hónapja randizgatunk, még nem feküdtünk le, nagyon jól érzem vele magam, de nem szeretnék második lenni.
Tapasztalatok, vélemények?
És ha felejteni akar, akkor mivan? Ha randiztok akkor valószínűleg nem csak kihasználni akar, arra ott vannak a klubbok. Nem vagyok se szociális szakember, se pszichológus. Azt viszont tudom, hogy ha valaki elfelejtetné velem a legnagyobb bánatom, akkor azt az embert jobban értékelném bárminél a világon.
A rakás köpködőnek felettem meg üzenem, hogy ha nem tudjátok elképzelni, hogy valaki 1 év után is gyászoljon, akkor valószínűleg a büdös életben nem voltatok még szerelmesek!
Jó, hogy bevallotta a dolgot, de én nem mennék bele. Lehet, hogy időközben beleszeretnék, ő meg visszamegy az exéhez vagy talál egy olyat, akit szeret vagy azt mondja túl van az exén és már nem kellek neki.
Persze az is lehet, hogy elfelejti az exét és boldogok vagytok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!