Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Nem tudom, hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Nem tudom, hogy ő szeret-e?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit 3 hete ismertem meg, nagyon tetszik. Egyik barátom szokott sokat beszélgetni vele és azt mondta hogy bejövök a lánynak. Elmondtam neki hogy én szeretem és erre ő azt mondta, hogy: mivan?(de nem mondta, hogy nem) mondtam hogy ez, és akkor mondtam, hogy akkor nem jött össze és ő mondta hogy: nem tudom:P Már találkozni se merek a lánnyal... Most akkor a lány akar valamit vagy sem? Segítsetek légyszíves! (azóta feljött msn-re és nemírt rám énmeg nemmertem őrá:( mit csináljak?)
2010. jan. 23. 22:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Amiket felsoroltál már mindet megbeszéltem vele... :) És ezeket már tudom róla milyen zenét szeret hova akar menni tovább suliba stb... És a kedvenc hobbija közben ismertem meg... :D
2010. jan. 23. 23:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor nem tudok már mit mondani..

..

De gondolj abba bele h 3 hete ismered..

És már most nincs közös témátok..

Akkor így h akarod h járjatok??

Én azt ajánlom h minden olyat ami vele kapcsolatos tudj meg..

Mert csak akkor tudhatod h mi érdekli igazán.. és akkor azokból tudtok indítani több beszélgetést..

Nem szemétségből.. de nem sok esélyt látok arra h egyszer csak terem téma az idő eltettével..

Azért nincs témátok mert nem ismered.. ismered meg hajrá:)

És másik nemről.. a párkapcsolatokról.. h mit szeret a másikban és mit nem.. pedig nagyon sokat lehet beszélni..

A pasimmal órákat tudunk ilyen témákról beszélgetni még mindig..

Igaz h nem olyan rég óta járunk de több mint egy éve ismerem..

És ha nem vagyunk együtt akkor reggeltől estig beszélünk msnen..

Hozzd fel témaként azt a filmet ami épp megy a tv-ben.. vg egy kérdezd meg h mi a véleménye arról az új klipről ami most megy a viván.. és miért tetszik neki vg miért nem.. vg h mitcsinált az nap.. vg épp mit nem..

Hát asszem most egyenlőre ennyi.. én szurkolok nektek:)

Am a lány is 14 éves??

Mert ha ilyen korban van.. akkor nem lehet h azért reagált furán arra mikor te azt mondtad neki h szereted .. mert vg h szeret és meg ilyedt.. vg mert túl éretlen.. és még nem tudja megkülönböztetni az ovis szerelmet az igazi érzelmektől??

2010. jan. 24. 01:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen a lány is 14 éves de azt mondta az egyik barátja hogy már volt 19 éves pasija is...
2010. jan. 24. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!