Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Nem tudom, hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Nem tudom, hogy ő szeret-e?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit 3 hete ismertem meg, nagyon tetszik. Egyik barátom szokott sokat beszélgetni vele és azt mondta hogy bejövök a lánynak. Elmondtam neki hogy én szeretem és erre ő azt mondta, hogy: mivan?(de nem mondta, hogy nem) mondtam hogy ez, és akkor mondtam, hogy akkor nem jött össze és ő mondta hogy: nem tudom:P Már találkozni se merek a lánnyal... Most akkor a lány akar valamit vagy sem? Segítsetek légyszíves! (azóta feljött msn-re és nemírt rám énmeg nemmertem őrá:( mit csináljak?)
2010. jan. 23. 22:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
HA tetszik irj rá és hivd meg kajálni valahova.
2010. jan. 23. 22:29
 2/13 A kérdező kommentje:
De attól félek, hogyha elutasít hogy találkozok vele megint? Mit mondok neki? Mert korcsolyázni járok és ő is mindig akkor jön amikor én és ezért félek hogyha elutasít hogyan közelítsek hozzá?
2010. jan. 23. 22:32
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem akarlak leszidni, de ha valakinek beszolsz akivel egy suliba jársz, és a gyerek egy k.csög akkor nem mész suliba? Ezt meg kell kockáztatni ha igazán tetszik neked. Ha nem jön össze attól még beszélgethettek ugyanúgy( ha eddig beszélgettetek)
2010. jan. 23. 22:37
 4/13 A kérdező kommentje:
De én attól félek hogyha nemsikerül és leégek hogyan közelíthetnék hozzá?
2010. jan. 23. 22:40
 5/13 anonim ***** válasza:

Pajszerral? :D

Ha a lány normális, akkor egyszerűen megkérded hogy azért lehettek e még barátok. ha meg nemet mond, akkor bunkó és meg se érdemel :)

2010. jan. 23. 22:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Na és ha én szeretnék összejönni vele? Az lenne a célom de nem tudom hogyan közelítsek hozzá? Vagyha nemis beszélek vele meg semmit msn-en csak úgy találkozok vele mit csináljak?
2010. jan. 23. 22:50
 7/13 anonim ***** válasza:

Az én véleményem szerint írj rá msnen.. először csak ilyen átlag témáról beszéljetek pl: mizu?.. miket szoktál csinálni mostanában?.. aztán lehet neki említeni vg megkérdezni h szaragszik e rád.. h nem írt.. és szerintem h ha mondjuk van egy témátok.. és jót beszéltek .. akkor meglehet tőle kérdezni h mit érzed irántad.. mert h te sokat gondolsz rá.. és h szívesen találkoznál vele és h eltudnád képzelni h járjatok és amit mondtál vagy írtál neki azt komolyan gondoltad.. és megkérdezni h mit gondol rólad.. és neki erről az egészről mi a véleménye..

Nekem már alakult így egy sráccal és azóta együtt vagyunk...

Szerintem ne félj.. mert egy próbát megér..

és semmi kínos nincsen abban h ha az érzéseidet felvállalod.. szerintem ez valamilyen szinten alap dolog..

Bátorság és sok szerencsét:)

14/L

2010. jan. 23. 23:21
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi :D Ezzel már tudok kezdeni valamit :) Hálám üldözzön :D amúgy én is 14 éves fiú vagyok :)
2010. jan. 23. 23:24
 9/13 A kérdező kommentje:
Ésmég az a problémám, hogy témát sose találok amiről beszélhetnénk :S
2010. jan. 23. 23:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok..:D

..

Attol függ h mennyire ismered..

De lehet kezdeni az ilyen alap témákról.. kedvenc szín.. zenei stílus.. hobbi... akár fel lehet hozni olyan témákat is h hány barátja volt..

Mennyire voltak komolyan a kapcsolatai..

Mit szeret egy fiúban és mit nem..

Milyen a fiú ideálja..

De ha csak ilyen alap témát szeretnél akkor azt ajánlom h beszéljetek a zenékről h kii mit szeret.. koncertek.. kedvenc énekesek..

Akár ha van közös barátotok.. akkor róla is lehet beszélni kicsit..

Akár ha 8.os akkor h hova szeretne menni tovább tanulni.. mi foglalkoztatja az életben..

Mi szeretne lenni.. vg bármi ami éppen aktulális..:)

2010. jan. 23. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!