Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Nem tudom, hogy ő szeret-e?
Pajszerral? :D
Ha a lány normális, akkor egyszerűen megkérded hogy azért lehettek e még barátok. ha meg nemet mond, akkor bunkó és meg se érdemel :)
Az én véleményem szerint írj rá msnen.. először csak ilyen átlag témáról beszéljetek pl: mizu?.. miket szoktál csinálni mostanában?.. aztán lehet neki említeni vg megkérdezni h szaragszik e rád.. h nem írt.. és szerintem h ha mondjuk van egy témátok.. és jót beszéltek .. akkor meglehet tőle kérdezni h mit érzed irántad.. mert h te sokat gondolsz rá.. és h szívesen találkoznál vele és h eltudnád képzelni h járjatok és amit mondtál vagy írtál neki azt komolyan gondoltad.. és megkérdezni h mit gondol rólad.. és neki erről az egészről mi a véleménye..
Nekem már alakult így egy sráccal és azóta együtt vagyunk...
Szerintem ne félj.. mert egy próbát megér..
és semmi kínos nincsen abban h ha az érzéseidet felvállalod.. szerintem ez valamilyen szinten alap dolog..
Bátorság és sok szerencsét:)
14/L
Az előző vagyok..:D
..
Attol függ h mennyire ismered..
De lehet kezdeni az ilyen alap témákról.. kedvenc szín.. zenei stílus.. hobbi... akár fel lehet hozni olyan témákat is h hány barátja volt..
Mennyire voltak komolyan a kapcsolatai..
Mit szeret egy fiúban és mit nem..
Milyen a fiú ideálja..
De ha csak ilyen alap témát szeretnél akkor azt ajánlom h beszéljetek a zenékről h kii mit szeret.. koncertek.. kedvenc énekesek..
Akár ha van közös barátotok.. akkor róla is lehet beszélni kicsit..
Akár ha 8.os akkor h hova szeretne menni tovább tanulni.. mi foglalkoztatja az életben..
Mi szeretne lenni.. vg bármi ami éppen aktulális..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!