Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jöttetek már össze csak azért csajjal mert elegetek lett a férfiakból?
Figyelt kérdés
tehát h nem vagytok leszbik, sőtmég biszexnek se nagyon gondoljátok magatokat. egyszerűen csak ráuntatok arra h a férfiak milyenek, és elgondolkoztatok rajta milyen lenne egy nővel.
jó volt az a kapcsolat?
2014. okt. 14. 17:45
11/12 anonim válasza:
Lányba ugyanannyi s.egg van, mint fiúba. Tapasztalat.
12/12 anonim válasza:
Két kapcsolatom volt ilyen lánnyal (aki ráuntak a pasikra vagy csalódott bennük) az a baj velük, hogy bemagyarázzák maguknak hogy leszbikusok vagy biszexek majd pár hónap múlva hirtelen ráébrednek hogy heterok, amint megtetszik nekik egy pasi,akiben kicsit többet látnak mint az előzőkben. Ez esetben pedig annak van összetörve a szíve akit otthagytak egy két hónap vagy akár egy fél év után. Szerintem semelyik leszbikus lány/nő nem szívesen ismerkedik ilyenekkel (már akinek volt tapasztalata velük) én messziről kerülöm az exük után sírókat, a kíváncsiakat, az "azt hiszem biszex vagyok"-jelmondatúakat mert nem sok idő kell hogy rájöjjenek hogy nem azok. Az a véleményem hogy minden lány átmegy azon hogy csalódik egy férfiban/fiúban de nem éri meg bemagyarázni magadnak hogy biszex vagy mert csak fájdalmat okozol vele másoknak, neked pedig nem lesz jobb. (22 éves leszbikus lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!