Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki, hogy ne jöjjön értem?
Azt a választ akartam írni, hogy mondd meg neki egyenesen, de ezek szerint ez már megtörtént.
Gondolom féltékeny egy kicsit, esetleg csak nem akarja, hogy sötétben egyedül menj haza.
4 buszmegállónyira lakunk a sulitól, és a buszmegállók kb. 1,5 percre vannak. Ennyire nem félthet. Odamennem muszáj, mert közvetlen a suli előtt vár. :/
Megpróbálom neki előadni amit a 2. mond, de már előre tudom, mit fog mondani. :D Minek, vannak szünetek, és egyébként is biztos valami pasi miatt.
Én örülnék neki, ha jönne értem, és nem kéne buszoznom és 45 percet várni a buszra.
Osztálytársaiddal meg találkozhatsz sulin kívül is, csináljatok valami közös programot.
Barátodnak egyébként mondhatod, hogy pl. 17:00-kor van vége a sulinak, akkor 17:30-ra jöjjön, mert addig még el kell intézni ezt-azt a suliban.
Ha ennyire féltékeny, akkor vidd oda a csoporttársaidhoz és mutasd be őt nekik. Ha tényleg nincsen pasi a dologban akkor nyugodtan ezt megteheted.
Sőt órákra is be lehet lógni, mond meg neki oda is jöhet veled ha akar. Erre nem fog tudni mit mondani.
#2 voltam
#6 azért ez nem így működik.
Nekem is volt úgy, hogy mehettem volna szocializálódni a többiekkel, de nem tudtam mert a csajhoz kellett mennem. Ennyi ennek semmi köze a párunkhoz és hogy mennyire szeretjük vagy sem.
fontosabbak a csoporttársaid mint a párod ?,
ha igen akkor miért vagy még mindig vele ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!