Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esély az ex barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély az ex barátnő visszahódítására? És mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sajnos szakított velem a barátnőm:( egy darabig nem beszélt velem de mostanában sokat beszélünk msn-en meg ha találkozunk az utcán akkor is megáll kicsit és megkérdezi h h vagyok.Van már barátja. szerintetek mit csináljak h visszajöjjön?? Nagyon szeretem!!!!
2010. jan. 23. 21:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Lehet azért beszél újra veled mert már túl lépett rajtad de szeretné ha barátok lehetnétek.

Keres inkább új kapcsolatot szerintem...

2010. jan. 23. 21:16
 2/12 A kérdező kommentje:

igaz, hogy barátkozós típus de nagyon köcsög voltam vele amiért szakíott

nem akarok tovább lépni nekem caak Ő kell

2010. jan. 23. 21:18
 3/12 anonim ***** válasza:

Hamarabb is gondolhattál volna rá hogy ne bántsd meg és akkor nem szakítotok.

De ha mégis megakarod próbálni visszaszerezni szerintem hívd el hogy találkozzatok, beszélgessetek hogy mit gondol most rólad ha nem lenne barátja lenne-e esélye helyre hozni a kapcsolatotokat ha pozitív választ ad akkor bevallhatod neki hogy te még mindig szereted!! Ha ő is szeret szó nélkül visszamegy hozzád szerintem.

Sok sikert!:)

2010. jan. 23. 21:42
 4/12 A kérdező kommentje:
mondtam neki sokszor!! és nem érdekelte:S azt mondta h a másikat szereti.de akkor minek bezsél velem? ezért kérdezem h mit csináljak
2010. jan. 23. 22:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom próbáld visszahódítani de ne erőszakosan! Ha meg nagyon nem akarja akkor nem érdemes erőltetni próbálj inkább valahogy tovább lépni tudom hogy nehéz én is voltam hasonló helyzetben!:S
2010. jan. 23. 23:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Szinte majdnem hasonló szituáción mentem keresztül mint te. Sajnálattal kell közölnöm, hogy már semmi esélyed nincs a lánynál. Ez nálam is ugyanígy volt. A szakítás első napjaiban nem is állt velem szóba. Lassan összejött neki egy másik srác, és akkor óvatosan beszélgetésbe elegyedtünk. Mikor közelítettem affelé, mi lenne ha...., akkor ő határozottan elutasított, pont mint a te helyzetedben. Nem tudtam beletörődni, és akárhányszor beszélni tudtam vele, folyton felhoztam a témát. Végül azt értem el vele, hogy a barátságunknak is annyi lett, mert betelt nála a pohár. Túl kell lépni.
2010. jan. 26. 20:37
 7/12 anonim ***** válasza:
túl kevés az infó, nem tudni, miért szakítottatok, nem tudni, milyen viszonyban van a mostani barátjával. Erre így nem lehet válaszolni. Max. annyit, h. ami egyszer elromlott, nehéz helyretenni, de sikerülhet. Én drukkolok Neked! Pali
2010. jan. 26. 20:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Exem nekem is csinált egy taplóságot (berúgott társaságban úgy, hogy nem tudott magáról, és nagyon gázul viselkedett szégyenbe hozott) Akkor nem lett másik pasim, így amikor újra próbálkozott, visszamentem egy időre. Szakítottunk. Hallottam, még mindig összejönne velem harmadjára is, de azóta van valaki más, és eszem ágában sincs visszamenni. Nem véletlenül jött össze a csaj az új sráccal, szerintem nem fog borítani, főleg, ha meg is bántottad.
2010. jan. 26. 21:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, hogy beleőrülök az első komoly kapcsolatom után! kb 2 hónap kellett mire el tudtam fogadni, hogy vége van. Amióta szakitottunk, azóta nm ebeszéltem vele, nem is láttam. Talán kerülöm is...
2010. jan. 26. 23:56
 10/12 anonim válasza:

hát van egy rossz hírem, sajnos a nők szeretik a kést is forgatni a lelkünkben és megmutatni, hogy nekik milyen jó hogy van már egy másik!!!!! Szóval azért beszél veled hogy szar legyen neked, és neked szar is!!!

a másik meg hogy sajnos a nők mindig tudják mit akarnak és ha jár valaki mással akkor valószínűleg, komolyan is gondolkozik a másikkal, de ne csüggedj van még sok nő és a jövő is kiszámíthatatlan...

21/F

2010. jan. 27. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!