Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

168cm 53kg no nagyon vekony?

Figyelt kérdés
mutattok kepet hogy milyennek kepzelitek el?
2014. okt. 14. 10:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9-es el vagy te tájolva. Az a nő ha 168cm magas akkor legalább 63-65 kg.
2014. okt. 14. 11:09
 12/17 anonim ***** válasza:
#11: oda volt írva a képe alá hogy ennyi a súlya-magassága.
2014. okt. 14. 11:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Az, hogy oda van írva semmit nem jelent. :)

Majd ha rááll a mérlegre és látom akkor el is hiszem. Ha valaki ránézésre tippelte meg akkor annyit is ér az aláírás, ha a csaj adta meg, akkor tuti letagadott belőle, mert a lányok mindig letagadnak belőle. Alapszabály. Ha egy lány a súlyáról beszél, mindig lefelé kerekít.

2014. okt. 14. 11:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Függ ám az alkattól/csontozattól.

én is úgy néztem ki 53 kilósan, mint az a csaj a képen, pont ilyen alakom van.

Most 4 kilóval nehezebb vagyok, de az is eloszlik, sok különbség nincs.

Ha ilyen alakod van, akkor szerintem jó lehetsz.

Ha viszont pl. olyan egybederék-egybecsípős lapos fiús alkatod van, vastagabb csontozattal, az már tűnhet soványnak ezzel a kilóval .

2014. okt. 14. 11:39
 15/17 anonim válasza:

Szia! Én most vagyok 168 cm és 54 kg. Nagyon jól érzem magam, és egyáltalán nem mondanám magam soványnak. Nem vagyok lapos, nem látszanak ki a bordáim stb. 1 évvel ezelőtt 57-ről 48 kg-ra lefogytam, akkor döntöttem el, hogy életmódot változtatok. Bevált, rendszeresen sportolok (futás, kondi), egészségesen eszem, és tényleg remekül érzem magam.

Csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem sokat számít a csontozat és az is, hogy mit örököltél. A saját példámat tudom elmondani, akármennyit ehetek nem hízok, én ezt örököltem. Ha te nem érzed így jól magad, kezdj el sportolni. Ne másért akarj megváltozni, hanem önmagadért. :)

2014. okt. 14. 12:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne ez sovány??? Ez pont jó! Felesleges ilyen kérdéseket feltenni mert hiába mondja más azt, hogy ez sovány vagy éppen pont jó akkor is azt fogod elhinni amit saját magadról alkottál. És én mit szóljak akkor? 173 cm vagyok és 55kg. Nálam is megoszlottak a vélemények. Nekem közepes a csontozatom se nem túl vékony se nem erős. Van akinek én már sovány vagyok de volt aki azt mondta nagyon jó alakom van. Minden csak nézőpont kérdése.
2014. okt. 14. 15:13
 17/17 anonim ***** válasza:

4-es, az még pont nem az a kategória. Ilyen mérettel izmos, vékony, de jó alakú voltam.

És 46 kilósan is elmentem vért adni (51-nek hazudtam magam, a kutya nem mért le), mert kellett.

2014. okt. 15. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!