Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejövök neki vagy sem? ....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki vagy sem? . Egyszerűen nem tudom hova tenni ezt a srácot.

Figyelt kérdés
Van egy fiú, totál belezúgtam.Ő 2 és fél évvel fiatalabb nálam, baráti kör részese.Egyszerűen képtelen vagyok megítélni, hogy nőként vagy barátként tekint e rám, mert vannak ellentmondó jelek. Pl. buliban, ha picit már ivott akkor tánc közben hozzám simul, letapiz, puszilgat hasonló, de mikor kettesben vagyunk vagy a barátokkal, akkor tök jól elbeszélgetünk,(néha mondjuk előfordulnak incselkedő szójátékok) de közben azt mondja nekem meg másoknak is, hogy imád, de olyan vagyok neki, mint egy második nővér. Szerintetek?
2010. jan. 23. 20:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
A fiúknál nincs éles határvonal a lánybarát, és a "csaj" közt. Könnyű átkerülni, nem úgy, mint a lányoknál. Szóval, egy próbát megér, ezzel a kijelentéssel egyet értek egy fiú imádja ha egy nő határozott állj elé és beszéljétek meg.Vagy amit még érdemes megpróbálni csináld vele azt amit ő veled kicsit puszilgasd meg kicsit tévedjen el a kezed és mikor barátokkal vagy akkor próbálj "semleges" maradni és igen szeretjük a kihívásokat ne add magad könyjen és ne enged h játszon egy férfi az a női önbecsüléseddel ha ezt megtartod király csaj maradsz;)
2010. jan. 26. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!