Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejövök neki vagy sem? ....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki vagy sem? . Egyszerűen nem tudom hova tenni ezt a srácot.

Figyelt kérdés
Van egy fiú, totál belezúgtam.Ő 2 és fél évvel fiatalabb nálam, baráti kör részese.Egyszerűen képtelen vagyok megítélni, hogy nőként vagy barátként tekint e rám, mert vannak ellentmondó jelek. Pl. buliban, ha picit már ivott akkor tánc közben hozzám simul, letapiz, puszilgat hasonló, de mikor kettesben vagyunk vagy a barátokkal, akkor tök jól elbeszélgetünk,(néha mondjuk előfordulnak incselkedő szójátékok) de közben azt mondja nekem meg másoknak is, hogy imád, de olyan vagyok neki, mint egy második nővér. Szerintetek?
2010. jan. 23. 20:55
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Húúúú. ez nehéz helyzet nekem is volt már ilyen csak akkor a srác idősebb volt nálam. azt tudom tanácsolni hgy állj oda elé és beszéld meg a vele a dolgot mert lehet fél mert te idősebb vagy nem akarsz tőle semmit vagy valami ilyesmi. legyél egyenes és őszinte hozzá. szerintem ez a legtisztább és ha ő ugy érez irántad mint te iránta akkor mondani fogja maximum nem de barátok maradhattok. : )
2010. jan. 23. 21:02
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Hát, mindenképp beszélj vele, szerintem tuti akar valamit. Különben nem mondogatna ilyet.
2010. jan. 23. 22:18
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem lennék a nővére...
2010. jan. 23. 22:59
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

A fiúknál nincs éles határvonal a lánybarát, és a "csaj" közt. Könnyű átkerülni, nem úgy, mint a lányoknál. Szóval, egy próbát megér.

21F

2010. jan. 26. 01:37
 5/11 anonim válasza:
69%
én is úgy gondolom,ahogy az előző válaszoló 22/F
2010. jan. 26. 02:07
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

ha letapizott, + puszilgatott

akkor tuti van nála esélyed

mint irtak barát -csaj között nincs nagy határvonal

szoval barátod , de szivesen lenne a pasid is és a csaja képp is tud rád tekin teni szoval tuti van nala esélyed

2010. jan. 26. 02:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocs nem akarlak kiábrándítani,de a puszilgatás csak a pia hatása!Mi is jártunk barátnőmmel sokat bulizni,s ha helybeli fiúk szinte minden buliban ezt csinálták,akivel csak lehetett,mint pl. barátnőmmel.Ő is folyton "szerelmes"lett!Addig"nyaliztak"neki,amíg nem tudták"lefektetni"!Aztán persze egyik sem akart semmi többet.Úgyhogy én azt mondom,beszélj vele,de semmiképp nem kellene hagynod,hogy így szórakozzon Veled!Amikor legközelebb piásan akar lekapni,mpnd neki azt,hogy ha majd holnap is így gondolja,akkor beszélhettek!A pasik különben is jobban oda vannak azokért a csajokért,akik egy kicsit mindig elérhetetlenek maradnak számukra.Megkérdezhetem hány éves vagy?21/L Remélem tudtam kicsit segíteni!Sok sikert a hódításhoz!:)
2010. jan. 26. 02:31
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
21/L Persze az is lehet,hogy fél,és csak egy kis pia hatására meri kimutatni,amit érez!De szerintem próbáld ki,amit írtam!:)
2010. jan. 26. 02:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

mindenképp beszélj vele, erre senki más nem tud biztos választ adni. ha normális a srác emiatt a barátságotok se mehet tönkre, ha esetleg nem érez irántad többet.

némi hozzáfűzés az előttem szólokkal kapcsolatban: szerintem embere válogatja, hogy milyen éles a határvonal egy barát és esetleges vonzalom közt. fiúk közt is ismerek olyat, aki elutasított valakit, mert csak barátként tudott rá nézni, hiába volt szép a csaj...stb. úgyh ezt a sztereotípiát hagyjuk, mert itt is mint mindenhol van kivétel, nem is kevés.

2010. jan. 26. 06:33
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
hány éves vagy,hogy ezt nem tudod eldönteni?
2010. jan. 26. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!