Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadjátok a párotokat olyannak, amilyen, a hibái ellenére is? (bővebben lent 25/N)
Szia, Kérdező!
Azt tudom neked mondani, hogy ne csüggedj, és ez a pasi nem volt hozzád való! Én például az olyan lányokat szeretem, akik ragaszkodóak, bújósak, stb. Ez a fiú nem volt ilyen! De ettől ez még nem a Te hibád! Te ilyen vagy, és hasonló gondolkodású, igényű fiút kell magadnak szerezz! Ennyi! Mint írtam, hozzám hasonló igényű fiúból is annyi van, mint égen a csillag! Ezek közül bogarássz, és hidd el, sokkal jobban jársz! Egy kapcsolat akkor jó, ha mind a két fél tudja azt viszonozni, amit a másik ad, és ha mind a két fél megkapja azt, amit akar, akkor az igazán tökély! A volt párod pedig fogjon egy fapofa csajt, majd rájön, hogy ez nem kóser...:)
Sajnálom, hogy nem sikerült az előző kapcsolatod, de fel a fejjel! Tudom, miről beszélsz! Én is így jártam! Ha esetleg van kedved beszélni róla, vagy valami, írj nyugodtan és picit "kibeszélheted" magadból! :)
23/F
Igen, jól látod, bizony ő igazán nem is szeretett. Külsőre bejöttél neki, kényelmes volt, hogy ha nő kellett, ott voltál neki, de ennél többet te nem jelentettél neki.
Persze, a kifogásgenerátora rögtön beindult, mihelyett a szakítást kell indokolni.
Ez a tag egy érzéketlen tuskó, akihez legfeljebb egy hozzá hasonló érzéketlen jégcsap típusú nő illene, nem egy valódi, érzelmes, szeretni tudó hölgy.
A kisarkított, matematikai mederbe öntött filozófiai eszmefuttatásokat meg hagyjuk már... Kezdve azzal, hogy a szerelemben nicsenek abszolút mértékek, ha valakit szeretek, amúgy igazán, szívből, mélyről jövően (és nem csak amúgy felszínesen), akkor nekem ő a tökéletes, és másnak hiába nagyobb a melle, hiába formásabb a feneke, hiába soványabb pár dekával, hiába főzi meg jobban a gulyáslevest, stb, ettől azt a másik valakit még nem fogom jobbnak, "igazibbnak" tartani. MErt a szerelem nem erről szól. Ez nem matematikai-filozófiai kérdés, hanem érzelmi.
És azt mondom, jobb is, hogy ettől megszabadultál.
"Szerintem nem így van, ha valakinek túl sok vagy nagyon zavaró elfogadhatatlan - emberfüggő, kinek mi számít annak - hibája van, abból előbb-utóbb kiábrándul a másik."
Tegyük hozzá, ha valakinek olyan hibája van, amit nem bírnék elviselni, akkor össze sem tudnék jönni vele.
Senki nem hibátlan, ez tény. Mindenkinek vannak olyan szokásai, ami a másikat zavarhatja, mindenkinek vannak rossz pillanatai, stb. De ha valaki fontos nekem, akkor nem a hibáin fogok lovagolni, hanem szeretem olyannak, amilyen.
Nem hiszem, hogy bármelyikőtök hibásnak nevezhető ebben a helyzetben. Valószínűleg mindketten jóhiszeműen mentetek bele, de hát erre van a párkapcsolat, hogy kiderüljön, összeilletek-e. Akivel nem illesz össze, azzal nem házasodsz meg, hanem szakítasz. Tudom, kegyetlenül hangozhat...
Javaslom, keress olyan férfit, aki nem felnőtteskedi el a szerelmet, hanem át meri élni az összes csodáját veled :-) nagyon jóravaló fiatal nő lehetsz, biztosan találsz ilyet!
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!