Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadjátok a párotokat olyannak, amilyen, a hibái ellenére is? (bővebben lent 25/N)
megértem a srácot,és igaza van,én sem tudnék érezni az iránt semmit aki nem olyan amilyennek egyszerűen lennie kell.
elfogadnnám a hibákat,de ha nem olyan,amilyet akarok,akkor csak punci semmi több.
"ha valakit igazán szeretsz, elfogadod olyannak, amilyen"
Szerintem nem így van, ha valakinek túl sok vagy nagyon zavaró elfogadhatatlan - emberfüggő, kinek mi számít annak - hibája van, abból előbb-utóbb kiábrándul a másik.
Nem hiszem, hogy soha nem szeretett volna, az elején biztos, mert csak a rózsaszín ködös szerelem az szerintem, ami elfogadhatónak láttat akármilyen hibát, amíg tart. Ezért nem érdemes csak a pillanatnyi érzelmek alapján belemenni egy kapcsolatba, pláne ha valaki már az elején is érzi, hogy nem lesz teljesen működőképes a dolog hosszútávon. Én megértem a volt barátodat.
Itt nem az elfogadásról van szó,hanem az igazi szerelemről,ahol alap dolog az alkalmazkodás,elfogadás,közös nevező célok és lazaság.Hogy nem kell másnak mutatnod magad, mint ami vagy, és nyugodtan kifejezhetitek egymásnak a gondolatokat,érzelmeket,cselekedeteket.
Bizony ő nem szeretett téged sohasem.Lépj tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!