Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Babat varok, nem terveztuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babat varok, nem terveztuk meg, de orulunk nagyon! Viszont miota megtudtuk, a baratom csak arrol beszel, hogy mit fog szolni az exe, akitol mar van egy fia? Egesz nap errol beszel, ez normalis?

Figyelt kérdés
Minden nap az a tema, hogyhogymindja el az exenek, es mit fog szolni, megserul a lelke, es pedig milyen jo kapcsolatban vannak, most ez tonkremegy, stb.
2014. okt. 13. 13:34
1 2
 1/15 DanteSparda ***** válasza:
75%
minek jársz egyekkora lúzerrel?
2014. okt. 13. 13:35
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Mért fontos neki az exe véleménye? Hagyd ott fizzesen gyerektartást...
2014. okt. 13. 13:37
 3/15 A kérdező kommentje:
Fel, hogy nem lesz jo kapcsolata az exevel, es az kihat a fiata, aki most 2 eves.
2014. okt. 13. 13:39
 4/15 A kérdező kommentje:
Fiara
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

Mennyi ideje vagytok egyutt?

amugy kerdezd meg siman, hogy miert mindig az exennjar az esze, mikor hamarosannapa lesz?

6/15 anonim ***** válasza:
Ne érdekelje az exe, minek tartja még vele a kapcsolatot? Ha fiatal, természetes, hogy az életben születik még gyereke.
2014. okt. 13. 13:40
 7/15 anonim ***** válasza:

3-as válasz után értem: biztos nagyon szereti a fiát és nem akarja, hogy ezek után ne láthassa többet. Igazából szerintem nem az exe érdekli, hanem a fia láthatása. Gondolom rosszul fog esni az exének, de a párodnak joga van látnia a fiát. Ha mást nem, forduljon bírósághoz.

Kérdezd meg tőle, hogy miért foglalkoztatja ennyire az exe reakciója és ha a korábbi gyereke az oka, akkor nyugtasd meg, hogy bárhogy is fogadja a nő, attól még látni fogja a fiát, mert joga van hozzá.

2014. okt. 13. 13:46
 8/15 anonim ***** válasza:

#6: talán a gyereke miatt.

De ezt inkább vele beszéld meg, ne velünk!

2014. okt. 13. 13:46
 9/15 anonim ***** válasza:

az ex véleményét nem kell figyelembe venni

a gyereket attól még szeretheti

am esetleg azon parázik h ha meglesz a közös gyerek és ö kéri a gyt csökkentését akkor az ex szemétkedni fog vele mert h kevesebb pénzt fog kapni???

mert sajna erre az exek képesek ...

2014. okt. 13. 13:47
 10/15 csabika1971 ***** válasza:

Nem írtad mennyi ideje vagytok együtt. És mennyi időt voltak ők egy pár.

De nekem ez az ügy gyanús, bocs. De ha melletted azzal foglalkozik, mit szól az exe hozzá. Akkor nem a te véleményed érdekli hanem az övé. Ez olyan mintha őt szeretné és nem téged, aki csak pótlék lennél. Mert ha jó vele a kapcsolata és csak baráti, akkor hol érdekelné ez. Hisz egy barát őrül a másik boldogságának. És nem aggódik azon mit fog szólni a másik, hogy gyermeke lesz. Ő pedig ettől fél. Miért?

Mert erre csak valami érzelmi kapcsolat esetén lenne erre esély. Itt szerintem valami nagyon bűzlik, és én nem értem (ez a történet még nem teljes).

2014. okt. 13. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!