Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem eszik nálunk sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem eszik nálunk sosem a barátnőm?

Figyelt kérdés
Mar fél éve vagyunk együtt,és mikor ebedről/vacsiról lenne szó, akkor mindig haza akar menni, vagy hoz magával kaját. Anyumékat már ez nagyon zavarja es sértőnek tartjak, amivel egyetértek. Szerintetek miért csinálja ezt?
2014. okt. 12. 20:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Lehet zavarban van, az en baratom eroltette hogy naluk minden este kozos vacsora van es azon en is legyek ott, es egyek veluk, ettol mindig gorcsbe randult a gyomrom. Aztan rajott hogy igy nem jo, hanem mindig megkerdezi mit ennek es akkor ketten kimegyunk a konyhaba es ketten keszitunk naluk kajat es ketten megesszuk.. igy mukodik. Most mar a szulei is tudjak, milyen kulonc vagyok es mar oket sem erdekli.. en csak ugy szeretek a csaladdal enni, ha alkalom van, pl. karacsony, valami unnep.. nem szeretem ezt a mindennapos egyuttetkezeseket. Te is beszeld ezt meg vele, hogy nincs semmi gond, akkor keszitsetek Ti ketten kajat es szuleidnek is mond meg, hogy Ti kulon esztek. Kulonben a baratom behozza talcan a szobaba es ugy esszuk meg.
2014. okt. 12. 20:52
 12/20 anonim ***** válasza:
Lehet nagyon válogatós mint én.
2014. okt. 12. 20:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én vagyok furán bekötve, de én nem a GYK-ra rohangálnék kérdést írogatni, hanem megkérdezném tőle, hogy miért.
2014. okt. 12. 20:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is utálok másnál enni.. akár még a rokonoknál sem eszem.. nincs ezzel semmi baj , válogatós nagyon. Nekem bárhogy is hangzik.. undorom nincs másnál enni. Csak amit itthon csinálnak azt szeretem. Ilyen egyszerű! Nem kell ezen megsértődni el kell fogadni hogy vannak ilyen emberek! ne erőltesd!!! :)
2014. okt. 12. 20:57
 15/20 anonim ***** válasza:
Lehet válogatós vagy nincs foga?
2014. okt. 12. 20:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Ja már féléve együtt vagytok akkor kérdezd meg !
 17/20 A kérdező kommentje:
Van hogy itt eszik, de akkor a szüleim úgy szólnak rá
 18/20 anonim ***** válasza:
46%
komolyan vannak ilyen lények?:D hát földre szednék enni az ilyennek pff.
2014. okt. 12. 21:02
 19/20 anonim ***** válasza:
kerdezo- ne eroltesd, max. kerdezd meg Te mit szeretne enni, es vidd be neki a szobadba..
2014. okt. 12. 21:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Vagy koszosak a tányérok, vagy nem valami guszta az étel. Én azért nem eszek a pároméknál, mert a kedves apukája slejmet köhög fel főzés közben, meg össze-vissza prüszköl. Senki fikáját és egyéb váladékait nem eszem meg. Meg lehet sértődni. Nálunk nem slejm-pudinggal kínáljuk a páromat.
2015. okt. 17. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!