Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, hogy a barátom mindig nálunk eszik?

Figyelt kérdés
Otthon szinte sosem főznek.Nem ezt érzem kellemetlennek,hanem azt,hogy elmegyünk venni valamit a vacsihoz,akkor sem ajánlja fel, hogy most ő fizet.Vagy elmentünk hamburgerezni eddig kb 2.szer fordult elő, hogy ő fizetett.Nem fogadnám el,hogy mindig ő fizessen,de azért jól esne,ha felajánlaná...szerintetek bennem van a hiba, hogy ezt így látom. Sokszor úgy érzem, hogy már őt is az én szüleim tartják el,mert ugye nálunk mindig eszik,ha jön egyből indul a spájzba...pedig ők nem állnak rosszul...
2009. jún. 11. 22:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%

uh :S érdekes helyzet az biztos

nem tudom érdemes-e azt tanácsolni, hogy beszélj vele, mert azért ezt így felhozni, hát elég necces :):S

egy idő után biztos "idegesítő", és szerintem jogos, hogy fennakadsz rajta, nem benned van a hiba az biztos :)

20/L

2009. jún. 11. 22:04
 2/20 A kérdező kommentje:
Most, hogy így olvasgatom az oldalt, még hozzátenném azt is, hogy a fog.gátló tablettát is mindig én fizetem... Nem akarom megbántani... de kellemetlen érzés ez így. Nem sajnálom tőle az ételt, de tényleg kb anyáék tartják el így...vagy rosszul látom?
2009. jún. 11. 22:10
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

Tenyleg nem vagy konnyu helyzetben. Egy kicsit pofatlan a baratod, minden esetre!

En szolnek neki, hogy azert potoljon a kajaba, ha nem akarsz ennyire durva lenni vele akkor ne engedd, hogy hozzatok mennyen.

A parom nalam lakott 1 evig (most nala lakunk) de csak ugy nem ment soha a spajzhoz, ha en nem mondtam, hogy hozzon ki valamit onnan. Ja es nem vagyunk "olyan" fiatalok.

32/L

2009. jún. 11. 22:17
 4/20 anonim ***** válasza:
75%

2 vagyok!

Meg csak annyit, hogy rendszeresen vasarolt o is kajat!

A kommentedhez meg annyit, hogy nyugodtan megmondhatod, hogy egyik honapba te a masikba meg o fizesse a fog. tabit.

Sok sikert!

2009. jún. 11. 22:19
 5/20 anonim ***** válasza:
22%
véletlenül nem csabának hívják az illetőt? :D
2009. jún. 11. 22:26
 6/20 anonim ***** válasza:
34%
a csabák ilyen máson élők?:O
2009. jún. 11. 23:21
 7/20 anonim ***** válasza:
93%

Nem semmi pasid van azért elgondolkodtató ha ilyen marad késöbb és össze költöztök a végén te fogok őt eltartani.

Azért ha rendszeresen nálatok eszik azért alap lenne hogy cserébe meghív téged pl hamburgerezni

A gyógyszer az neki is az érdeke tehát legalább a felét állja

2009. jún. 11. 23:31
 8/20 anonim ***** válasza:
91%

Nos, a barátod valószínűleg nem veszi, hogy ez pofátlanság, mert hiába a barátod, nem otthon van.

Az én exem igen érdekes volt, például apukámmal jártak horgászni, és elő se vette a pénztárcáját, mintha természetes lenne, hogy majd az én apám fizet neki. Aztán a legjobb barátnőm pasija az folyton náluk van, ott eszik, még válogat is, ráadásul mikor dolgozni megy tőlük hordja a kaját el, és egy kenyeret nem visz soha, csak hívják anyukát, hogy hozzon már kenyeret, mert Gábornak kell munkába kaját vinni. Jó mi?

Ez marha kellemetlen, hogy a barátod simán kipakolja a spájzt is, mikor meg mondjuk menne apukád, akkor szembesül vele, hogy hát a barátod már megette. Meg egyáltalán, hogy nem is akar fizetni. Ha neki eszébe se jut, akkor tőled hogy van képe elvárni? Az enyém se fizetett soha mikor enni mentünk valahová, nem akartam kihasználni, de a dühroham elkapott sokszor, mert eszébe sem jutott, hogy majd ő. Másoknak miért jut eszébe? Még az is aki nem áll jól, udvariasságból csak meghívja a barátnőjét egy narancslére legalább. Megesett, hogy együtt mentünk bulizni, kérdezte mit iszok, megmondom, erre otthagyott a pultnál, hogy fizessem ki magamnak.

Képzeld olyan is volt, hogy mondta kinézett nekem egy felsőt, menjünk el, megveszi nekem. Mondom és ha nem jó? Hát akkor választok másikat. nem volt jó, találtam egy másikat, meg választottam egy harisnyát. Külön tettem le a pultra, a harisnyát magam elé, a felsőt elé, mert azt mondta tőle kapom. Erre a pofátlanja, áttolta elém a felsőt, a pénztárcáját elő sem vette, és még csodálkozott, hogy min sértődtem meg. Még jó, hogy volt nálam elég pénz.

Az ellenszenv gyakran banális dolgokkal kezdődik. Nekem ez a tulajdonsága volt az első csepp a pohárban. Egyszerűen megsértődött ha szóba hoztam, hogy azért ne apámmal fizettessen már magának. Arról meg, hogy ne pakolja ki a hűtőt nem is lehetett vele beszélni. Én elhagytam őt.

Banális dolognak tűnik, de elég nagy különbség van a két fél között, akik közül az egyik gátlástalanul megy a spájzba, meg eszik, sose fizet, míg a másiknak ez nem természetes, sőt egyenesen idegesítő, kellemetlen szokás. Nem hiszem, hogy később jobb lesz. Sőt. :(

2009. jún. 11. 23:34
 9/20 anonim ***** válasza:
82%
Ne haragudj, de ilyen pasit minek tartasz? Ha nem veszi magát észre, akkor más téren se lehet a toppon, ha meg direkt csinálja, akkor meg...
2009. jún. 11. 23:35
 10/20 anonim ***** válasza:
68%

Ja igen. A gyógyszer sem jutott soha eszébe. Nem hagytam volna, hogy fizesse a felét, de azért elég rosszul esett, hogy még ilyen síkosítót vagy akármit sem vett soha. Azt is nekem kellett. Hát nem volt fair.

Lassan kiábrándultam belőle, és nagyon nagy szerepet játszott benne, hogy ilyen.

2009. jún. 11. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!