Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, hogy a barátom mindig nálunk eszik?

Figyelt kérdés
Otthon szinte sosem főznek.Nem ezt érzem kellemetlennek,hanem azt,hogy elmegyünk venni valamit a vacsihoz,akkor sem ajánlja fel, hogy most ő fizet.Vagy elmentünk hamburgerezni eddig kb 2.szer fordult elő, hogy ő fizetett.Nem fogadnám el,hogy mindig ő fizessen,de azért jól esne,ha felajánlaná...szerintetek bennem van a hiba, hogy ezt így látom. Sokszor úgy érzem, hogy már őt is az én szüleim tartják el,mert ugye nálunk mindig eszik,ha jön egyből indul a spájzba...pedig ők nem állnak rosszul...
2009. jún. 11. 22:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Ha otthon nem főznek az úgy tényleg érdekes. De az, hogy nálatok eszik magában nem. Ha ő kéri a kaját na úgy igen. Én is minden nap kapok kaját barátnőmnél de úgy alapjáraton az anyja már 4 személyre főz úgy, hogy rám is. AKÁR KÉREK AKÁR NEM!!! Ezt azért hozzáteszem:D Pl barátnőmnek esze ágában nem lenne kérni bele pénzt és nekem se ha eszik nálunk. Ő általában az ebédjét bonyolítja nálunk. Szóval tömören nem gáz. De ha ő kéri meg csak ott akkor igen. Ha szereted meg anyudék kínálják akkor meg bunkóság lenne pénzt kérni bele. Tabiba megértem, hogy fizess én is a gumit barátnőmmel fizetem mert hát nem 1 személyes. A hamburgerest nem értem. Nálunk mindig én fizetek mert így illendő. Én állok roszabbul anyagilag de akkor se engedném, hogy ő fizessen. Max fele fele de hogy ő:O:O Remélem tudtam segíteni.
2009. jún. 11. 23:37
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
23:37es te mint fiú normálisan látod. Így normálisan is csinálod. Az ő barátja nem úgy simán eszik a családdal vagy a barátnőjével, ha jól veszem ki, hanem simán megy szépen a spájzba, hogy akkor ő most éhes és megtömi a hasát. Na ez azért... ég és föld hidd el. Nekem is volt ilyen pasim, meg olyan is aki úgy volt normális, mint te.
2009. jún. 11. 23:40
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Ohh köszike:D Pl a héten is 3szor nem ebédelt otthon a bnőm:D Én is kb 3-4 napja mint ma se nem vacsoráztam mert már nem bírok:D Ez így fer:) Nem tudom, hol vannak ilyen pasik mert nekem mindegyik haverom olyan kb mint én. Legjobb barátom is ha a barátnője megkéri, hogy kirándulásra vegyen neki 1-2 dolgot mert ő nem tud bemenni a boltba (a haja volt hülyén) még utólag azt se hagyta kifizetni. Nekem amúgy egy időben még ahhoz se volt pofám, hogy azt mondjam kérek:D Most akármikor szólhatnék ha éhes vagyok de még annyit se merek mondani pusztán udvariasságból, hogy még:D Max ha megkérdezik és a barátnőm is eszik még.
2009. jún. 11. 23:45
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Megzabálja a kajátokat, és ezek után még te hívod meg hamburgerezni? Szép...:D Nem azt mondom, hogy gáz, hogy nálatok eszik. Amikor exem nálunk lakott, alap volt, hogy anyum rá is főz, de exem azért segített pl vásárlásból felhozni a cuccokat, meg ő megkérdezte, hogy lehet-e, nem önkiszolgált. (kivétel a reggeli kv-nál, ha én még aludtam:D). De amit a pasid csinál az így durva...
2009. jún. 12. 00:08
 15/20 anonim válasza:
gimis koromban jártam egy fiúval, akivel suli után mindig együtt mentünk haza hozzánk. megebédelt nálunk, aztán délután-estefele, mielőtt indult volna haza, szólt, hogy éhes. adtunk neki vacsorát is. 1 évig ezt csinálta. én nem akartam megbántani azzal hogy rászólok, és a szüleim is csak utólag merték nekem bevallani hogy számukra is kellemetlen volt. pl nem egyszer történt olyan, hogy mire tesóm hazajött, neki nem maradt ebéd, mivel a barátom megette. de itt jön az, hogy milyen furcsa dolgokat produkál az élet. a jelenlegi párommal úgy alakult a kapcsolat, hogy több időt töltünk náluk, és én csinálom szinte ugyanezt. pedig régen megfogadtam, hogy nem csinálok ilyet, mert tiszta ciki.
2009. jún. 12. 01:00
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Minden ember más. Én ha barátnőméknél vagyok, még a hűtőbe is félve nézek be, még ha ő mondja, hogy kell valami akkor is XD

Ha kajáldába megyünk vagy valahová, mindig én hívom meg, ami nem nagyon tetszik neki, de hát milyen már, hogy egy lény hívja meg a barátját. /lehet régimódi vagyok/

Ami a tablettát illeti. Egyelőre még csak gumival védekezünk és nem nagyon fizet bele, pedig az sem olcsó és viszonylag sok kell. De igazából nem érdekel.

Amit ajánlani tudok, és itt jön a lényeg: szólj neki, hogy nem önkiszolgáló étterem a spájzotok. Vagy kölcsönkenyér visszajár alapon menj te is be náluk a spájzba és száguldj ki 1 szál szalámival, meg amit csak látsz, aztán nézd, hogy mit szól hozzá. :)

2009. jún. 12. 01:03
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor semmi gond nem lenne ha te is ugyanúgy ennél náluk ha épp ott vagytok. Én anyum is mindig úgy főz ha jön a páromnak is jusson, nem sajnálja tőle, bár az én páromnál sem főznek mert az anyja nem tartja fontosnak. De ha mégis náluk vagyunk párommal megyünk a boltba és hát veszünk kaját, az ő pénzén. Mi elég rosszul állunk anyagilag így ő szokott fizetni, de ha tehetem persze én is. Fogamzásgátlómat is ő fizeti, és ha dolgozom majd már akkor egy ideig én, aztán felesbe.

Sztem a fiúkba alapból benne van h nem hagyom fizetni a lányt, mégis csak ő a férfi. Beszélj a pároddal erről! Ne legyen ciki a dolog mert később rosszabb lesz.

2009. jún. 12. 14:23
 18/20 A kérdező kommentje:
Azt még szeretném elmondani, mert néhányan félreértették a dolgot, hogy nem sajnálom tőle az ételt. Azzal van bajom, hogy bejön hozzánk és már nyitja is a spájzt... Nem én hívom meg hamburgerezni, hanem mindenki fizeti a sajátját, nem is várnám el, hogy kifizesse(max. néha,amikor le vagyok égve...) de felajánlhatná néha. Amikor nincsenek itthon anyuék és én főzök kettőnknek, akkor is 90%ban én fizetek a boltban. Amikor pedig náluk vagyunk(általában csak hideg étel van,persze ha van egyáltalán az is), csak akkor kérdezi meg, hogy nem -e ennék valamit, amikor már ő is éhes. Én eddig kb. 3szor mondtam, h éhes vagyok, mert akkor már nagyon az voltam. Engem nem így neveltek. Ha megkínálnak eszek, de módjával. Ha nem kínálnak, nem kérek. Ezért zavarnak ezek a dolgok. Pedig mi nem élünk olyan színvonalon, mint ők. Mégis úgy érzem, hogy nevetlen néhány téren. De mindezek ellenére szeretem, és ez ellen nem tudok mit tenni...
2009. jún. 12. 17:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Tudsz tenni ellene. Beszéld meg vele. Ha szeret, alkalmazkodni fog az elvárásaidhoz. És ezek még nem is olyan nagy elvárások lennének.
2009. jún. 12. 21:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen barátom,apja otthon felzabalt mindent es az anyja vette a kajat a fianak mindig tele volt a huttojuk..Mindig nalunk voltunk ott itta a kavet meg magatol kivett cigit anyam dobozabol es meg se kerdezte... allandoan en alltam a cigit az energia italt meg a kajat ha nalunk voltunk... ha elmentunk furodni folyatta a vizet orrba szajba meg akkor se zarta el mikozbe borotvalkozott meg mikor kiszallt a kadbol akkor is folyt a viz miutan ra szoltam akkor elzarta...
2014. jan. 2. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!