Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagáltam túl?
Van egy srác, akivel eléggé úgy viselkedünk, mintha egy pár lennénk, már több, mint egy éve, de nem akar velem kapcsolatot (már egy párszor szóba került ez). Havernak mond, de mindenki, aki lát minket azt hiszi a barátnője vagyok.
Ami pedig történt: este elmentünk hármasban inni. A "barátom" a barátjával minden nő után megfordult és előttem beszélték ki, hogy ki milyen jó nő. Ma várjuk a metrót, mondja nekem a srác: "nézd milyen jó csaj", ne érjek hozzá (a sráchoz), nehogy azt higgye, hogy járunk. Utána egy kiállításon voltunk, erre bejelentette, hogy ott van a volt nője. Kifakadtam, hogy más srác megtisztel azzal, hogy a jelenlétemben nem más csajokkal van elfoglalva (ez a srác volt, hogy még flörtölt is - ez egy éve volt, de mély nyomot hagyott). De ott van az a mondás is, hogy nem vakságot fogadunk, hanem hűséget. (Ha egyértelműen felvállalna barátnőjeként, nem lenne gond.) Mi az a pont, ameddig elmehet valaki? Túl reagáltam?
Nem vállal fel=?
Nem mondja ki? Vagy mások előtt nem csókol meg?
Kicsit fura....
Köszi az észrevételeket! :)
És a kérdés? Szerintetek túl reagáltam a szitukat vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!