Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én reagáltam túl vagy tényleg vicces volt amit mondott?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy a legszívesebben egy kémprogramot küldene a számítógépemre. Én ezt nem találtam viccesnek.2014. jún. 11. 14:21
1/8 anonim válasza:
én mint programozó :) poénra veszem :) de kitudja ő minek gondolta
3/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy csak viccelt, de én megharagudtam rá.
2014. jún. 11. 14:26
4/8 anonim válasza:
Tehát nem bízik benned, és legszívesebben minden mozdulatodat követné, és megnézné, mit csinálsz, kivel beszélsz stb.? Már nem azért, de ez viccnek nagyon gagyi, ha meg komolyan gondolta, akkor lapát...
6/8 anonim válasza:
Tegyél fel kaspersky-t. Anno éjszakákon át szoptam azzal az anyámkínjával, de nem tudtam kikerülni máig... :D
7/8 A kérdező kommentje:
Besértődött azon hogy én ezt nem találom viccesnek. Eddig nem mutatta hogy nem bízna bennem.
2014. jún. 11. 14:31
8/8 Fényember válasza:
Ezen besértődni? azért humorérzéketek pici legyen már :D...lány vagyok és még is röhögök rajta :P...csak viccelt egyértelműen...bízik benned de csak viccelt!!!...ha meg kicsit féltékeny az csak azt bizonyítja hogy szeret és nem akarja hogy más esetleg megszerezzen (a féltékenység sokszor az önbizalom hiányát jelenti) :)...beszéljétek meg!!!..mond neki hogy sajnálod hogy túl reagáltad...de máskor ilyenekkel ne viccelődjön..ha szeret megfogja érteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!