Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyen egy 24 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyen egy 24 éves csaj? Pasik ti is így reagálnátok?

Figyelt kérdés

24 éves csaj vagyok és nagyon tetszik egy független pasi.

A baj csak az,hogy nekem 6 éves párkapcsolatom van,amit

a fiú is tud,ugyanis sűrűn lát a párommal együtt.

Adtam már felé jeleket,de nem vette...

Akkor nem jövök be neki,vagy a párkapcsolatom végett lehet a furi viselkedése?

2014. okt. 12. 18:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szóval csak akkor lépnél ki a nem működő kapcsolatodból, ha 100 hogy egy másikba bele tudsz ugrani?

Szegény srácok... Bármelyikkel leszel, sajnálni fogom, hogy egy ilyennel jött össze.

2014. okt. 12. 18:33
 12/19 DanteSparda ***** válasza:
ez nem ördögi kör egyszerűen szakíts a pasiddal úgy sem szereted csak átvered szegényt hogy vele vagy kihasználod csak arra kell neked hogy ne legyél egyedül
2014. okt. 12. 18:33
 13/19 A kérdező kommentje:

DanteSparda nagyon jó tanácsokat ad!!!

Köszönöm neki!!!

2014. okt. 12. 18:34
 14/19 A kérdező kommentje:
Szexre sem kellenék neki így?????
2014. okt. 12. 18:38
 15/19 DanteSparda ***** válasza:
ha tisztességed férfi akkor nem mert akkor ő komoly kapcsolatra vágyik a közhiedelemmel ellentétben a férfiak nem mind himringyók
2014. okt. 12. 18:39
 16/19 A kérdező kommentje:
Vagy fatökű a pasi???más psi már lehet ugrana ilyen szitura..................
2014. okt. 12. 18:42
 17/19 DanteSparda ***** válasza:
szerintem az aki ugrana ere a szitura az egy szánalmas senki akiben egy csepp büszkeség sincs én nem aláznám meg magam sose egy ilyen nővel mint te aki megcsalja a párját ennél azért többre tartom magam
2014. okt. 12. 18:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Az a véleményem h buta vagy és szánalmas.

Utálom az ilyeneket ha van barátod akkor azért vagy vele mert vele akarsz lenni, de itt nem ugy néz ki akkor miért is vagy vele ? Ez a szánalmas. Meg az hogy nem hagyod ott mig nem lesz másik arra meg a k.... szó illik.

2014. okt. 12. 18:44
 19/19 A kérdező kommentje:

Azt hittem,hogy a pasi fura,de akkor jól gondolkozik;

köszönöm az eddigi válaszotokat

2014. okt. 12. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!