Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélyem vagy csak beképzelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akinek írtam myvipen, hogy nagyon bejön meg ilyenek.De aztán egyértelműen kifejezte hogy nem akar megismerni.Azonban az egyik nap megnézte a myvipem.Nem tom, hogy miért.Vajon lehet mégis némi esélyem?

Mert érdekes módon, amikor én látom gyakran dumál egy sráccal.Igaz egyedülálló, de lehet több van közte és a srác között.Ezért lehet csak én képzelem be hogy lehet még esélyem, mert nekem még mindig bejön.

2010. jan. 23. 17:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jajj Istenem!Attól h megnézte az adatlapodat,az nem azt jelenti,hogy akar tőled valamit(nekem naponta kb 5fiú megnézi az adatlapomat,és?)

ha akarna tőled valamit akk megmondta volna akk amikor kérdezted tőle!!!

2010. jan. 23. 17:49
 2/13 anonim ***** válasza:

Így van. Ez nem jelent semmi biztosat. Én is megnézem csomó ember adatlapját. Ja folyamatosan megnézné, az jelenthetne valamit, de így nem, bocsi.

17/L

2010. jan. 23. 17:52
 3/13 A kérdező kommentje:

De azért furcsa hogy kb. két hónapja mondtam neki hogy tetszik.És most csak úgy megnézte az adatlapom.

De azért szerintem sincs semmi esélyem:(

2010. jan. 23. 17:59
 4/13 anonim ***** válasza:

Ne képzelődj,majd találsz mást:)

Fel a fejjel:D

2010. jan. 23. 18:01
 5/13 anonim ***** válasza:

Megnézte az adatlapodat MÁJVIPEN ?!

Szerintem kezdd el nézegetni a jegygyűrűket.

2010. jan. 23. 18:15
 6/13 A kérdező kommentje:

Jól van!!! Csak kérdeztem.

A válaszokból úgy tűnik, hogy tényleg csak beképzelem.

2010. jan. 23. 18:32
 7/13 A kérdező kommentje:
De azért szerintetek gáz lenne,ha írnék neki myvipen, hogy hátha mégis lenne esélyem?(Mert tényleg nagyon bejön a csaj.)
2010. jan. 27. 21:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát az h egyszer megnézte az adatlapodat, nem jelent semmit, ne haragudj.És bocs, tényleg ne akarlak megbántani, de sztem tényleg nincs sok esélyed...max.0,01%...
2010. jan. 27. 21:21
 9/13 anonim válasza:
Basszus ne interneten csajozzatok már, már csak az msn meg a közösségi oldalak játszanak? Grat azoknak a csajoknak is akinek tetszik ha valaki neten kezdeményez...
2010. jan. 27. 21:41
 10/13 anonim ***** válasza:
tuti,hogy nincs esélyed. azért nézte meg az adatlapodat,mert elfelejtette, hogy ki az,akitöl azt a levet kapta amit te írtál.teáht érted:D
2010. jan. 27. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!