Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottam, hogy azok az emberek, akik reáltantárgyakban jók, azok a szerelmi életben nem túl érzelemdúsak, ebben lehet valami igazság?
Figyelt kérdés
2014. okt. 12. 13:22
1/11 anonim válasza:
Hülyeség. Rám pl pont nem igaz.
2/11 anonim válasza:
Utálom a humán tantárgyakat és egy átlagos szociopatába több érzelem szorult mint belém, szóval biztos van benne valami.
3/11 anonim válasza:
Lehet,hogy a többségük inkább reálisan gondolkodik,és inkább az ésszerűség,mint az érzelmesség híve,de ez sem igaz mindenkire.
4/11 Költőnő? válasza:
Más területei fejlődnek az agynak.
5/11 anonim válasza:
A reál tárgyakhoz mindig inkább volt logikám, mint a humánhoz, és talán még realistának is mondanám magam, ehhez mérten gyakran tűnhetek negatívnak, de ha szerelemről van szó, akkor nagyon igénylem a törődést, érzékeny vagyok és romantikus. Tehát nem sok alapja van a feltevésnek.
6/11 anonim válasza:
Én vegyésznek tanulok és az emberek szerint nagyon érzelmes lány vagyok. Szóval rosszul hallottad.:) Ez nagyon primitív csoportosítása az embereknek, ahogy te gondolkodsz.:)
8/11 anonim válasza:
Hülyeség sztem is, mondjuk én nem voltam jó abból se, de jobban szerettem. :)
9/11 anonim válasza:
Nagyon szeretem a reál tárgyakat, mégis elég érzelmes vagy pasi létemre.
10/11 anonim válasza:
engem mindig a műszaki beállítottságú férfiak találtak meg,és mindegyikkel csak a gond volt :D de ez csak a saját tapasztalatom. Volt amelyik ki tudta mutatni az érzelmeit, de viselkedni nem tudott annyira, hogy jó párkapcsolatunk legyen.Szexben viszont jobbak voltak,mint az exem,aki inkább humán beállítottságú volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!