Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly párkapcsolatnál mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly párkapcsolatnál mennyire számít egy férfinak a múltja?

Figyelt kérdés

24 éves az illető és nem volt még párkapcsolata, intim viszonyba se került még nővel, mert egyrészt gyerekes későn érő típus volt sokat szerencsétlenkedett, másrészt túl van egy családi traumán, aminek hatására kicsit lelki beteg volt.

Mostanra megkomolyodott, túltette magát minden rossz dolgon, belátta hogy miket hibázott és csak olyan nővel lenne együtt akivel komoly szándéka van, szerelemből adná oda magát. Egyetlen hibája, hogy kissé nehezen ismerkedik és kicsit nehezen illeszkedik be.

Nem gond a tapasztalatlanság, ha tisztalappal indít?

2014. okt. 11. 21:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Olyan nagy baj, hogy az elején kicsit bénázik? Úgy írod le mintha egész életében béna lenne, pedig ez javítható. Amúgy is két embernek össze kell hangolódnia ami elég sok bénázással is járhat és szerintem ez amúgy se tapasztalat függvénye, inkább hozzáállásé. Nem egy olyan esetet hallottam, hogy egy kezdő férfi nem volt töketlen az első nőjénél, míg egy több tapasztalattal rendelkező meg totál gáz volt.
2014. okt. 11. 22:58
 12/15 anonim ***** válasza:

ezzel az a baj, hogy csak hallottad, és így nem lehet tapasztalatból származó véleményed.

engem nem zavar a bénázás, de évekig ne tartson, csak mert te nem akarsz "rohanni", meg neked minden annyira új.

amúgy toleráns vagyok. ha nem érzem a bőrömön, hogy 24 évesen még nem csókolóztál vagy a város legtöbb csaja megvolt, akkor nekem mindegy.

2014. nov. 11. 07:35
 13/15 anonim ***** válasza:

még egy jótanács.

megfigyeltem, hogy egyes férfiak, akik ritkán jutnak nőhöz, védekezésből felveszik a felsőbbrendűség álarcát. abból, hogy azt írod, "odaadnád magad", gyanús, hogy te is így gondolkodsz.

ha egyszer elérhető közelségbe kerül valaki, aki érdekel, vele ne éreztesd ezt. oltári nagy bukta lenne.

2014. nov. 11. 07:44
 14/15 anonim ***** válasza:
És 8. hozzászólással meg is válaszoltad, ne hallgass senkire itt se, meg sehol, csak gondold át a dolgokat, amiket mondanak. Egyébként sztem nem veszítesz vele, ha kipróbálod vele, s ha nem megy, akkor se azt vonod le, h ez miatt, hanem, ő ilyen volt, nem működött, mással majd talán.
2014. nov. 11. 14:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdező: 11. hozzászólásoddal megint egyetértek asszem, nem vagy te buta úgy érzem, szóval nem is értem, h miért kérdezed ezt a dolgot meg itt, ha megerősítés kell, akkor majd küldök csajokat neked ide. :)
2014. nov. 11. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!