Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tennétek, ha a párotok az egyetlen napon, amin találkozni tudnátok, F1-t néz, és a fél délutánt lemondja veletek?
Figyelt kérdés
2014. okt. 11. 19:21
1/8 anonim válasza:
Vinnék neki sört és pattogatott kukoricát, és nézném vele együtt.
22/N
2/8 A kérdező kommentje:
De ha nem mehetnél oda hozzájuk?
2014. okt. 11. 19:29
3/8 anonim válasza:
Neznem vele, mert en is nagyon szeretem. :) #ForzaKimi&Sebi!
5/8 anonim válasza:
örülnék neki, mert szeretem az f1-et :)
föleg a szösziket, mint vettel vagy nico *-*
6/8 anonim válasza:
Nagyon érzékeny vagyok az ilyen témát illetően, könnyen megsértődök, valószínűleg egy kicsit haragudnék rá, és megkérdezném, hogy miért nem elég neki az, ha visszanézné, de utána azért lenyugodnék.
7/8 anonim válasza:
Visszanézné. :DDDDD Ezért sok helyen megvernének. Nem vicc! De komolyan, elhiszem, hogy nem szereted, nem érted, de ez elég buta kijelentés. Én se bírom a focit, de mégse mondanék ilyet. :)
8/8 anonim válasza:
7-es, nekem ilyen problémám nincs, mert a párom nem néz forma 1-et, de azért az szerintem gáz, és sokat elárul valakinek a kapcsolatáról, ha egy műsor fontosabb, ráadásul nem ér rá neki máskor megnézni. Gondolom férfi vagy, azért ez a könnyelműség, de egy nőnek igenis rosszul esik, ha ennyire nem törődnek vele, hogy az F1 is előrébb van, mint egy találkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!