Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés
Szeretnék barátomnál aludni,de anya nem engedi..És nem tudom mit találjak ki,hogy elengedjen...Köszönöm ha segítetek..
2014. okt. 11. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok, amugy az ott alvás az minimum egy tapi simogatás, ujjazást jelent azzal ugye tisztában vagy? :D
2014. okt. 11. 18:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Én 17..Ő meg 19 És igen tisztába vagyok ezekkel :))
2014. okt. 11. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát csak őszintén és óvatosan.

2 dolog miatt......biztos megvan az oka anyukádnak rá, hogy nem engedi hogy ott aludj, talán őszintén beszélni kellene vele erről, hogy tudjátok egymás álláspontjait.

És óvatosan, mert ha valamilyen okkal (hazugság) eléred hogy elengedjen oda ahova csak az ő hite szerint mész és rájön hogy hazudtál, onnan ellőtted az utóbbi esélyeid, úgyhogy gondolkodj mielőtt bármit teszel vagy mondasz......tudom, mert szülő vagyok :)

2014. okt. 11. 18:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm..:)) Megpróbálok Anyával beszélni,de nem lesz egyszerű menet..:/
2014. okt. 11. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
amugy ilyenkor a szülők kicsit önmagukból indulnak ki, akár az apa aki félti alányát akár az anya, gondolom anyukád is aludt srácoknál és tudja hogy megy ez :D , bár 17 évesen igazán elengedhetne, de szerintem mutasd be a barátod egyik nap és akkor jó benyomást kelt és engedik majd addig meg hanyagold a témát :) és mire számítasz mi lesz az ottalváson? ;D
2014. okt. 11. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:
ismerik már? mióta vagytok együtt?
2014. okt. 11. 18:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Apám nincs..Szóval az nem lényeg..De anya az ismeri..És már holnap lesz fél éve..
2014. okt. 11. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:
na hogy sikerült a beszélgetés?:)
2014. okt. 12. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!