Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16-18 éves lány hogy tud összejönni egy 30-35 éves férfival?
Tini csaj+középkorú pasi:apakomplexus.
Fordított esetben anyakomplexus.
Nem normális(akárki akármit mond) ha a szüleivel egy idős alakkal jön össze bárki.
Az idősebb fél a fiatal friss fús, a jó szexek és a még viráágzó szépség miatt, a fiatalabbik pedig a komplexusa és a köré magának bemagyarázott hülyeségek, mint az "ő már érett, nem mint a korombeli kisfiúk/lányok(mi közben pont ugyanolyan éretlen mint a kortársai) és egyéb finomságok.
5-ös: 20 vagyok, a barátom 39. Apám 70. Nem mondhatnám, hogy ők épp egyidősek. Mellesleg remek a kapcsolatom a szüleimmel, mindkettőjükkel, igazi harmonikus házasságban élnek, ez a példa volt előttem mindig. Koruk ellenére rendkívül modern és nyitott emberek, bármiről beszélhettem velük, soha nem voltak tabuk, nem kellett rettegnem attól, ha valami komoly témát kellett felhoznom előttük. Nyugodtan fogadták a felnőtté válásom, azt, hogy elvesztettem a szüzességem, nyitok a világ fele, szórakozok, stb., soha nem tiltottak semmitől. És ugyanúgy nem szólnak bele a jelenlegi kapcsolatomba se, rámbízzák, tegyek, amit jónak látok. Kifejezetten szimpatikus nekik a barátom.
Kérdező: úgy tud működni, hogy hasonló az érdeklődési körünk, ő nagyon fiatalos, pörgős, én érettebb vagyok a koromnál, komoly, megfontolt, művészetkedvelő, stb. Ilyet a 20 éves fiúk közt igen nehéz lenne találnom. Fantasztikus vele a szex, ez is igen nagy összetartó erő. Sok közös programunk van, jól érezzük magunkat egymással. Imádjuk a hasunkat, ő enni szeret, én főzni is, és éttermeket is szeretünk együtt felfedezni. Ő orvos, én annak tanulok, így később a szakmánk is összeköt majd. Van egzisztenciája, de ha az anyagiakra hajtanék, akkor azért nem vele lennék együtt valószínűleg, hanem egy jóval vastagabb pénztárcát kerestem volna. Egyelőre működik, később meglátjuk mi lesz, de amíg minden oké, annyira felesleges ezen agyalnunk, hogy mitől jó most, és mi lehet a baj később. Ja, és abban is megértjük egymást, hogy egyikünk sem akargyereket. Neki már van, és a kora miatt sem akarna már újabbat, én meg soha nem is akartam, így nem kell attól félnie, hogy gyerekkel "fogom meg" őt a későbbiekeben.
7es, tudod miért akart téged egy korabeli nő helyett a párod? Mert a 40 körülieknek sokkal magasabbak az elvárásaik.
Hogy ő miért kellett neked, azt is ki lehet találni, de rövidebb beszélgetés után biztos meg lehetne állapítani.
Kedves #7-es szépen, hosszan kifejtetted az álláspontodat! Szerinted megértenek valamit belőle?
Semmit! Csak az elcseszett életét vetíti ki ide mindenki! Mindenki r*banc, komplexusos aki nem úgy éli savanyún az életét mint ők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!