Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a barátnőd találkozni akarna egy netes fiúval?
Öt éve vagyunk együtt, én vagyok az a fél, aki társadalmi életet él, a barátnőm viszont tipikus kis otthonülő antiszoc, olvas, tanulgat vagy chatel vadidegenekkel. Engem ez nem zavar, szeretem, ahogy van, az én kis különc, csini csajomat, legalább nem kell mindig félnem, hogy esetleg egy buliban rástartol valaki (jó, hát na, nem vagyok féltékeny típus, de azért eszembe jutott ez már, mikor egyetemre ment, akkor is egyből ráröppent valaki). Na most nem rég bejelentette, hogy nem kér engedélyt, de lehet, hogy találkozni fog egy sráccal, akivel két éve beszél chaten hetente pár alkalommal. Először azt hittem, hülyül, de kiderült, hogy nem. Szóval mondom, öt éve járunk, nem adott soha okot arra, hogy ne bízzak benne, de ti ehhez mit szólnátok? Azt mondja, a srác akar találkozni, és ha nemet mondana, valószínűleg utána már nem lenne rá kíváncsi a gyerek semmilyen módon, márpedig ő kedveli emberileg, és hiányolná a mindennapjaiból.
F21
Az meg, hogy elkísérem, elég nagy akaszkodás lenne részemről, azt hiszem... Mert igazából én se viszem őt magammal a bulikba vagy a társasági összeröffenésekre...
AAAHH, azt hiszem, most visszakapom azokat az érzéseket, amiket én okozhattam neki a kapcsolatunk elején. Voltak apróbb féltékenykedős megjegyzései, amikor a bulis képek felkerültek facebook-ra, most meg ő jön, ő fog nélkülem találkozgatni emberekkel.
A legjobb, amit tehetsz, hogy a lehető legtermészetesebben kezeled a helyzetet, és megtanulsz nem féltékenyen hozzáállni. Egyrészt azért, mert a barátnőd egy különálló ember és nincs az irányításod alatt (és hidd el, ez mindkettőtöknek jobb, ez egy egészséges kapcsolat alapja). Másrészt viszont a saját érdekedben, mert bár ellentmondásosan hangzik, de minél több bizalommal és önbizalommal kezeled a helyzetet, annál kevésbé fog eszébe jutni valaki másnál próbálkozni. Azzal, hogy nem aggódsz, és nem kéred számon, csak azt demonstrálod, hogy egy értékes pasi vagy, aki tisztában van a saját értékével, és nem fél más srácok jelenlététől a barátnője életében. Ami meg szexi.
Képzeld bele magad egy fordított helyzetbe. Találkozni akarsz egy lánnyal, teljesen mindegy, hogy csak barátként, vagy többön töröd a fejed. Képzeld el, hogy a barátnőd féltékenységi drámát rendez, folyton kérdezősködik, aggódik, stresszes. Már csak ettől is több kedved van valaki másnál keresni egy-két kellemesebb percet. Most képzeld el, hogy a barátnőd nemhogy semmilyen ügyet nem csinál belőle, de mosolyogva közli, hogy örül, hogy kimozdulsz, és segít ruhát választani, ad tanácsot, hogy hova vidd a lányt, és teljesen együttműködő. Egész végig azon fogsz gondolkodni, hogy neked van a legjobb csajod a világon, és eszedbe sem jut megcsalni.
Mágikus pszichológia. :)
három dolgot tudok elképzelni.
1.gyakorlatilag szellemi fogyatékos szinten naiv a barátnőd és komolyan azt hiszi,hogy barátkozni megy nem egy randira.
2.pontosan tudja,hogy randi lesz,de olyan szinten nem tisztel téged,nem vesz emberszámba,hogy még titkot sem csinál belőle.
3.egy egyszerű teszt,hogy te mit lépsz erre az egészre.
ebben az esetben nincsen pali meg semmi,de úgy érzi nem szereted és féltékennyé akar tenni,ilyen gyerekes módon akarja húzni az agyad.
és mondhat neked akármit annál rosszabb,mert nincsen tisztában azzal,hogy ilyet párkapcsolatban nem csinál az ember.
amit én csinálnék szívem szerint-
szakítanék minden magyarázat nélkül,mert ha ennyire nem tisztel,akkor nem még én fogom megmagyarázni hogy miért szakítok.
de mivel tudom,hogy a nők lételeme a játszma ezért nem adnám fel ilyen könnyen.
a hétvégén lemennék egy szórakozóhelyre,készülne pár félreérthető partifotó,amin igen jól érezném magam egy olyan lánnyal,aki szebb,mint a csajom,fel lenne rakva fészre,a lány látná,számon kérne és akkor mondanám,hogy csak barátok vagyunk,de ma este 8 kor találkozom vele.
vissza a feladónak játszmázó ri-banc ge-ci:)
En lany vagyok es nekem is van egy netes baratom annak ellenere h pasimmal mi is 5 ev vagyunk egyutt.Mindent megbeszelek a netes fiu baratommal de meg sosem talalkoxtunk....egeszen mult het szombatig amikor vegre igen.
Tokjot dumaltunk,es ennyi,csak baratsag semmi tobb.
Velhetoleg a baratnodnel is igy van,ha nem igy lenne akkor eltitkolta volna.Szoval vannak ilyenek:-))))
03:02 azért azt vedd számításba, hogy 2 ÉVE beszélget azzal a taggal, nem két hete, lét éve. Én nem félnék olyantól aki két év alatt nem akart eddig találkozni. Ahogy kérdező is leírta (mart van esze), ha meg akarná csalni akkor meg is fogja csalni, ha tényleg ezért találkozna és megtiltaná azzal csak az időt húzza amihez szerintem nem igen van kedve. GOndolom te nem hiszel a fiú lány barátságba és abban, hogy egyes lányok jobban érzik magukat fiúkkal mint a saját nemükkel.
Kérdező: szerintem ne aggódj miatta, csak annyit kérj tőle, hogy forgalmas helyen találkozzanak.
Köszönöm a válaszokat.
Az a kommentelő pedig, aki látatlanban, az eddigi információk alapján is képes ler*bancozni a barátnőmet, bekaphatja. :)
Ha neked annyi eszed van, hogy félreérthető partifotókat csinálnál egy, a tiédnél "SZEBB" csajjal azért, mert találkozott egy hímneművel a jelenléted és engedélyed nélkül (DE NEM A TUDTOD NÉLKÜL), akkor te nem érdemelsz barátnőt, legalábbis olyat, aki szól neked, biztos nem... Már előre sajnálom a nődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!