Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsit ducibb lányokat, miért nem szereti senki?
Hidd el, hogy előnytelen külsejű férfinek rosszabb. Téged azért lesz aki majd felszed, meg szeret, meg ilyenek.
De gondolom még te se jönnél össze egy csúnya, kövér pasival, pedig neked alacsony az önbizalmad, önértékelésed.
21
Mitől lenne rosszabb egy férfinak mint egy nőnek előnytelen külsővel?
Már nem azért, de ez hülyeség...Ugyanolyan nehéz mindkét nemnek ha csúnya az arca, ha túlsúlyos stb stb...
Egyébként kérdező, hidd el szeretik a duci lányokat:) Én nagyon is az vagyok a férjem mégis imád, és így ismert meg, nem házasság után híztam el. Ami azt illeti, már javában házasok voltunk amikor eldöntöttem hogy le akarok fogyni. Életmódot váltottam. Egyéb okok miatt nagyon lassan megy, kb fél, 1 kiló havonta, de legalább megy:) És megtanultam kevesebb étellel beérni, nem nassolni, vagy ha igen, nem cukrosat és nem sokat:) Ja és nem a férjem miatt csinálom, hanem azért mert engem zavar.
Egyébként a mackós pasikat én is csípem:) Az én férjemen is van pár kiló, de neki ez áll jól. Elég magas, 190 centi, és hozzá 95-100kg közt mozog a súlya. Volt már 110 is és soványabb is..85 kiló körül. Az nagyon nem állt jól neki. Olyan volt mintha beteg lenne...szóval így tökéletes ahogy most van. Jelenleg 99kiló mert mostanában sokszor kért karamellszószt édességnek:) Van egy kis pocija és nem csontos az arca annyira. Ennyi. Amikor 85kgra fogyott, akkor sem volt lapos a hasa. Ő ilyen típus.
Szóval kérdező, ne keseredj el. Hidd el vannak akik szeretik a töltött galambokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!