Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsit ducibb lányokat, miért nem szereti senki?
Figyelt kérdés
#duci lány kövér
2014. okt. 10. 16:37
12/25 anonim válasza:
Kifejezetten csak a húsosabb, ducibb lányokat szeretem. Persze épeszű keretek legyenek azért, ne 160/110
13/25 anonim válasza:
Még válogatósabbak, mint az átlagos alkatú lányok. Emellett az állandó negatívságukkal a halálba kergetik az embert, ha egyáltalán szóba állnak vele. Udvarolni nem lehet nekik, mert minden bókot személyes sértésnek tekintenek, és minden áron cáfolnak. Felesleges energia...
15/25 I am God válasza:
A kicist ducik teljesen rendben vannak. Képet mutass privátban:)
16/25 plasztik@ä válasza:
szeretik csak ne legyenek mázsa 20
17/25 A kérdező kommentje:
172 cm vagyok és 81 kg. Ezt értem kicsit ducibbnak, nem vagyok 120 kiló..
2014. okt. 10. 19:54
18/25 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszolók, köszi!:))
2014. okt. 10. 19:55
19/25 anonim válasza:
Te nem vagy duci kérdező.
Én 166cm vagyok és most 80kg. Régebben ugyanehez a magasságomhoz 63kg társult. Akkor kaptam bókokat, stb... Értem a kérdésedet. Mióta kikerekedtem a férfiak szinte ember számba sem vesznek. Pedig a méretemen kívül(arc, arányos testalkat) semmi sem változott.
20/25 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy veled is ez történt...
2014. okt. 10. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!