Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom agresszív állandoan üt. Mit csináljak?
Egy 16 éves lány vagyok..
A barátommal fél éve vagyok együtt. Állandóan agresszív. megüt nem felpofoz hanem fejbe vág azt mondja meeg érdemeltem..anyukám is melette áll mindig..mert a barátom anyukája még az én anyukám nagyon jóban lettek. és állandoan őt védi.. anya azt mondja ilyen miatt szakítani hülyeség..de én nem bírom... :-(
24"es jót mondott a szakításra. fogadd meg.mondd meg anyukádnak, hogy szeretnéd, ha tisztes távolságból látná, hogy hogy viselkedik, nem csak a srác elmeséléséből gondolná, illetve, hogy szakítás után ha odaengedi az az ő dolga, de reméled, hogy ha egyszer is tettlegességre vetemedik, akkor kitiltja. te nem akarsz vele többet találkozni (mármint a sráccal). lehet, hogy gyengének tart, de te tovább nem tudod elviselni, hogy megaláz, és bánt. ha ezt ő nem érti meg, akkor sajnálod.
egyébként nem a viselkedését "örökölte" az apjának, hanem a problémamegoldó mintáját. valószínű, hogy mivel az apja nem tudott érvelni, megbeszélni dolgokat, ezért az erő oldaláról közelítette meg, ami a gyengék felé sajnos működik is az erősebb oldaláról :-( és a fia ezt a mintát látva gondolja úgy, hogy akkor neki is ezt kell csinálni, és akor meg fognak oldódni az Ő problémái. arra nem gondol, hogy ezzel másnak csinál...
ezzel is érvelhetsz anyukád fele: hogy olyan vőt akarna magának, aki minden gyerekcsínyre, vagy más problémára nem csak téged, de az unokáját is állandóan verni fogja? mert ha az apja ezt csinálta vele, és most ilyen, akkor BIZTOS? hogy az unokájával is ezt fogja csinálni. és nem egy egy nevelő seggreverésről van szó, hanem BÁNTALMAZÁSRÓL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!