Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom agresszív állandoan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom agresszív állandoan üt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy 16 éves lány vagyok..

A barátommal fél éve vagyok együtt. Állandóan agresszív. megüt nem felpofoz hanem fejbe vág azt mondja meeg érdemeltem..anyukám is melette áll mindig..mert a barátom anyukája még az én anyukám nagyon jóban lettek. és állandoan őt védi.. anya azt mondja ilyen miatt szakítani hülyeség..de én nem bírom... :-(

2014. okt. 10. 14:53
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Vagy infantilis, vagy valami idegrendszeri problémája van... Én már az első ütésnél otthagytam volna, én nem tudnék megütni komolyan egy lányt :)
2014. okt. 10. 15:15
 12/28 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj de ilyen miatt elvennének anyád gondozásából ha ez kiderül. (már ha igaz a kérdés)
2014. okt. 10. 15:17
 13/28 anonim ***** válasza:
Anyukádat bántalmazta esetleg az apukád?
2014. okt. 10. 15:25
 14/28 anonim ***** válasza:
13-as jogos kérdést tett fel. Jellemzően áldozati hozzáállás amit anyukád tanúsít. De te nem vagy köteles úgy élni ahogy ő mondja. Ha a barátod bánt, dobd. Ha ebből nem ért, akár jelentsd is fel, főleg ha ő már elmúlt 18 akkor igazán vastagon megszívja a f.a.s.z.t.
2014. okt. 10. 15:29
 15/28 anonim ***** válasza:

1; szakíts

2; ha anyukád rosszallását fejezné ki, mondd neki, h

A; nem őt üti, hanem téged

B; azért ütsz vissza, mert védekezel

C; ez a te döntésed, és mint ahogy korábban támogatott, tegye ezt most is. Őt szereted, ő az anyukád, és te az ő lánya vagy, szeressen ő is, úgy, h az esetleges tinis meggondolatlanságaidat (pl párválasztásban) is elfogadja, max tanáccsal segít

2014. okt. 10. 15:36
 16/28 A kérdező kommentje:

23 éves a barátom..az édesapja meghalt neki ....

de anyukája mesélte hogy többször megverte az apja nekik volt rendőrségi ügyük is ebből... nem tudom hogy az apjátol örökölhette ezt az agresszívot...anya azt mondja annyira nem üthet meeg pedig nem is látja soha mikor megüt de mindig csak védi a nyílt utcán is nekem jött csomó ember látta oda is szóltak neki.. de mindenii ellenem van.. hgoy hülye vagyok ilyen miatt szakítani.

2014. okt. 10. 15:53
 17/28 anonim ***** válasza:

Ennyire hülye te sem lehetsz, már bocsi.

Ki nem sz*rja le, hogy mit gondolnak mások. Szakíts vele és kész. Ilyen egyszerű.

Ha meg vele maradsz, nem tudlak sajnálni. Remélhetőleg jól döntesz majd, a saját érdekedben.

2014. okt. 10. 16:04
 18/28 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szakíts.Az pedig hogy milyen volt az apja nem ok az agresszióra. Az én apám alkoholista volt,most innom kéne?
2014. okt. 10. 16:13
 19/28 anonim ***** válasza:
Te miért vagy ezzel a férfival?
2014. okt. 10. 16:16
 20/28 A kérdező kommentje:
próbáltam szakíitani de áruljátok el hogyan? mikor anyukám. imádja és hagyja hogy a házunkban legyen... én nem dobhatom ki a házból..mert anya még apa nevén van...
2014. okt. 10. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!