Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz barátom?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túlságosan nőies típus öltözködés szempontjából. Szeretem a bő pólókat/pulcsikat, az ing+zenekaros póló kombókat, a bakancsokat, a szegecses dolgokat, a bőrdzsekiket, a hátizsákokat és a többi.. egyébként igényes és ápolt vagyok, de úgy vettem észre hogy a fiúk azokat a lányokat/nőket nézik meg, akik magassarkúba tipegve kirakják a mellüket vagy azokat, akik csinos kis fodros felsőbe vonulgatnak blézerrel magukon. Legyek én is ilyen, vagy talán valaki egyszer végre már elfog fogadni? Volt már barátom, de mindig ilyen macákért hagytak el, pedig a viselkedésem nem fiús.. 17/L
2014. okt. 9. 18:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
És pont ilyenkor jön közbe a korkülönbség (23/f)... :'(
2014. okt. 9. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!