Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakitsak? Bővebben lent
Ma szeretnék délután szakitani a barátommal.három és fél éve vagyunk együtt!több oka is van a szakitásnak felsorolok néhányat:nem tudunk általános dolgokrol beszélgetni,fent van kb 5 társkereső oldalon,más lányokkal e-mailezik, 1 éve megcsalt de azt akkor megbocsájtottam neki,ja és még az h sztem már nem szeretem csak kötödöm hozzá.
Megmondjak ezeket neki őszintén? csak annyira nehéz mert ilyenkor előjönnek a szép emlékek..
Légy őszinte,még mindig jobb h össze-vissza hazudsz neki:)
Bár velem ez sokszor előfordult h az utóbbi módon szakítottak velem:(((
Ha nem szereted akk kényszerből nem legyél vele,a kötődés meg megint mást jelent!
első válaszolónak üzenem h nem tud olvasni???
3és fél éve vannak együtt Te idióta:S
ELső, tanulj meg olvasni, 3,5 éve vannak együtt.
Kérdező, csak így simán mondd el, így fair. Amúgy is, amiket csinált veled, nem kéne ennyire aggódnod érte.
csak őszintén!az a legjobb!
off:
amúgy nem kell rögtön nekiesni az első válaszolónak,félreolvasta a kérdést...nagy ügy!?
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Én is igy gondoltam hogy megmondom neki őszintén de mégis annyira nehéz..már most sírni tudnék..szeretnék már túllenni rajta!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!