Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön nekem egy félcigány csaj az osztályból és nem tudom hogy mit tegyek. Jó fej és nagyon szép is! Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Nagyon szép, okos, vicces, ráadásul még formás teste is van :32014. okt. 9. 16:33
3/8 anonim válasza:
de arra készülj, hogy a népes rokonság megagyal, ha otthagyod
4/8 anonim válasza:
Bejön neked? Normális csaj? Rendes? Akkor mit vacillálsz?
5/8 anonim válasza:
engem nem zavarna, hogy félvér. de helyetted nem dönthetek.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen bejön és rendes de egy picit a többi fiúval csak velem nem.Ja és azt hozzá terszem az anyja volt cigány akivel már nem tarja a kapcsolatot az apjával él aki tök kedves :)
2014. okt. 10. 19:01
7/8 A kérdező kommentje:
vad* ez kimaradt
2014. okt. 10. 19:02
8/8 anonim válasza:
Szerintem hajtsál rá! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!