Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem félt, vagy rejtegeti a csajt előlem? (lent)
A barátommal jártunk egy szórakozó helyre. Az egyik pultos lány rámozdult. Utólag kiderült, h később többször ment nélkülem is oda.
Nem baj, ha nélkülem jár a haverokkal, csak zavart a gondolat, h a csajszi folyamatosan fűzögeti.Féltékeny lettem, ő azt mondta, h nincs rá okom.
Azóta nem is hoztam szóba. Viszont hétvégén mentünk volna szórakozni,és egy teljesen új helyre vitt, pedig a másik volt a törzshelyünk.
Most mit gondoljak, szerintem ha nincs semmi, akkor mehettünk volna a régi helyre. Nem is cirkuszoltam, négyszemközt megkérdeztem egyszer.
A barátnőim szerint nem bírja a feszkót, s inkább helyet vált, h ne konfrontálódjon.
Amióta rákérdeztem a közelébe se megyünk a helynek.
Nem akarom megkérdezni, mert egyszer elmondta, h nincs semmi. Illene bíznom benne, és nem feszegetnem a témát.
Viszont annyira nem jók a megérzéseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!