Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg lehet csalni valakit úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet csalni valakit úgy, hogy "papíron" nem is vagy együtt vele?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal kezdtem egyre jobban összebarátkozni tavalyelőtt óta, aki hol együtt volt a régi barátjával hol nem, tavasszal pedig már nagyon jóban lettünk, nyáron már le is feküdtünk párszor, ide-oda mászkáltunk, elvoltunk. Aztán otthagyta a barátját és még aznap külföldre ment (mint minden évben ugyanoda), hogy kikerüljön ebből az egészből. Amíg kinn volt, váltottunk pár levelet, néha beszéltünk telefonon, semmi különös. Hazajött, újra találkoztunk, nem akart kapcsolatot még senkivel, mégis az lett belőle, de közben kiderült, kinn lefeküdt másokkal. Azt mondta, csak buli volt, nem maradtunk semmiben, mégis ilyeneket mond, hogy "tavasszal meg nyáron mikor már együtt voltunk", én meg akkor úgy érzem, végülis megcsalt, és néha úgy is érzem magam. Most akkor megcsalt vagy nem? Most azt mondja, már tényleg együtt vagyunk, szeret és csak velem akar lenni, de nyáron úgy ment el, hogy nem érdekli semmi és arra se gondolt hogy ebből kapcsolat lesz ha hazajön, de én már akkor bíztam benne, hogy lesz, mert igazából föl akartam szedni már akkor, csak az alkalomra vártam, de azzal, hogy elment, ez nem valósult meg, ezért fáj, hogy ez történt. Ez a helyzet akkor most mi?
2010. jan. 23. 00:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csalt meg a nyaron, az mar mas kerdes, hogy mennyire tudszbenne megbizni? Mekkora esely van ra, hogy nem vegzed ugy, mint az a baratja, akit veled csalt nyar elott? Kutyabol nem lesz szalonna, ez a lany tok komolytalannak tunik, es mellesleg "konnyunek is". 25/L
2010. jan. 23. 00:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt mondja, nem csalna meg mert be akarja fejezni ezt az életstílust, tanult abból a hibából, hogy gyenge volt otthagyni az előző srácot mikor már csak kínlódás volt. Meg szerelmes belém, ez látszik is rajta.
2010. jan. 23. 00:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Ok, de ha szerelmes beled, akkor miert fekudt le nyaralaskor massal? De igazabol ezt neked kell erezni, remelem, jol erzed. Vegulis teged fog megcsalni, nem engem, HA megteszi, sok sikert!!
2010. jan. 23. 00:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt mondja, akkor nem volt szerelmes, még ősszel sem, csak október környékén kezdte el érezni ezt (akkor is mondta először hogy azt hiszi, belém szeretett).
2010. jan. 23. 01:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez a nő egy rossz ribanc...
2010. jan. 23. 09:11
 6/8 A kérdező kommentje:
A barátnője akivel beszéltem erről és ő is azt mondja, úgy ment ki oda hogy nem érdekelte semmi, csak ki akart szakadni ebből az egészből és végre úgy eltölteni ott egy nyarat, hogy nem várja semmi komoly itthon (mindig volt barátja, emiatt ez nem ment az előző években). Persze az sem rajtam múlt, hogy én nem feküdtem le másokkal, sztriptízbárokba mentem, buliztam végig meg hasonlók, mégis azért rossz érzés, mert ő akarta ezt így, ha nem akarta volna, talán nem így alakul. De az tény hogy ősszel meg belém esett tényleg, azóta azt figyeli mindig, én mit szeretnék, állandóan látni akar, tervez, ilyenek.
2010. jan. 28. 20:54
 7/8 anonim válasza:
szánalom...irjatok szerződést:D
2010. jan. 28. 21:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Miről?
2010. jan. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!