Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarok padlóra kerülni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok padlóra kerülni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott, hogy van egy srác, aki nekem bejön. helyes és tetszik. Szingli is ráadásul (legalábbis én úgy tudom). Azt mondják, hogy nagyon szép lány vagyok és így az utóbbiakban én is ézem, hogy nem vagyok olyan csúnya. Persze azért én magamat szépnek sem gondolom. :/ Na mindegy. Szóval a sárcot még tegnap bejelöltem iwiwen. De mi van ha visszautasít? Látásból már kiskorunk óta ismerjük egymást, most 15 éves vagyok, ő 16. ha visszautasít padlóra kerülök. De az is lehet, hogy visszajelöl. Az adatlapomon kint van az msn címeme, de mi van ha ő nem lép és nem vesz fel? Mi van ha nem tudja, hogy nekem bejön? hogyan jelezzek neki ha esetleg ez történik? mit tegyek? Most várok türelmesen, hogy mi történik... :S
2010. jan. 23. 00:02
1 2
 1/11 anonim válasza:
Hát ha vissza jelöl ami igen valószinü elösször burkoltan mondelneki hogy bejön Pl: jó nézelki ,sokat változtál jó a hajad stb érted nem?,
2010. jan. 23. 00:06
 2/11 A kérdező kommentje:
J értem, de nem is beszélünk. Még köszönni se köszönünk. Csak látásból ismerem. Iwiwen meg nincs kint az msn cme sem...
2010. jan. 23. 00:09
 3/11 anonim válasza:
ja hát akkor mondmeg neki hogy bejön ennyi ne harapja le a fejed csak válaszol.
2010. jan. 23. 00:14
 4/11 anonim ***** válasza:
köszönni ingyen van, lehet neki.... abba senki nem halt még bele, és rossznéven se veszik. én még a buszsofőröknek a 173E-n és a havat lapátoló nyugdijas bácsiknak is szoktam. mind visszaköszön. néha mosolyognak is.
2010. jan. 23. 00:16
 5/11 anonim válasza:
vagy ha iwiw en jelölted be pókold meg mindeggy mivel ha tetszelneki válaszolni fog
2010. jan. 23. 00:17
 6/11 anonim ***** válasza:
mi az a pókolás?
2010. jan. 23. 01:58
 7/11 anonim ***** válasza:

15 évesen... hát igen... te aztán tényleg padlóra fogsz kerülni... gondolkozz már 1picit!

am, ja köszönni még lehet.

2010. jan. 23. 06:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, majd megrpbóálok valamit. Utolsónak üzenem: Ment a piros kéz. És köszi ezt a semmitmondó kommentedet édes. :)
2010. jan. 23. 12:43
 9/11 anonim ***** válasza:
nekemis volt ilyen, h bejelöltem a fiut, mert tetszett, visszaigazolt mindd, de nemcsináltak semmit :D szval nembizt h felfog venni msnre, de legalább felhívod magadra a figyelmet, ha tetszel neki, akk fog figyelgetni meg stb ... :) tapasztalat ... 21/L
2010. jan. 23. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:
jah és majd írd meg a fejleményeket ;)
2010. jan. 23. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!