Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek olyan nőről, akinek alapkövetelmény, hogy a párja tudjon vezetni?

Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 20:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Talán az, hogy nem érzelmeken alapuló elvárás, ugyanolyan, mintha azt várná el, hogy legyen diplomája, nyelvvizsgája, autója, háza, tudjon énekelni, jó sportoló legyen stb stb..."

Én ezek közül egyiket sem várom el attól az embertől akit szeretek.Akkor velem van valami baj.

2014. okt. 7. 20:32
 12/20 anonim ***** válasza:
az egyik elvárásom hogy az üzenetet a párom ne nevezze üzinek, a találkozót talinak, stb. ez érzelmeken alapul? biztos pocsék nőszemély vagyok én is
2014. okt. 7. 20:33
 13/20 anonim ***** válasza:
Semmi, szeret autózni. Sokkal több embernek van jogsija mint kocsija...
2014. okt. 7. 20:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem nagy követelmény. Tudok vezetni és szeretetek is.
2014. okt. 7. 20:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Miért baj az ha egyes elvárások nem érzelmeken alapulnak? Én pl csak olyan pasival jövök össze aki szeret olvasni. Kész. Mi ezzel a baj?
2014. okt. 7. 20:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Semmit. Kinek ilyenek, kinek olyanok az elvárásai. Egy nővel szemben is sokszor vannak olyan elvárások, pl. hogy legyen házias, sportoljon, legyen családszerető, legyen tanult, vagy mit tudom én, tegyen az alakjáért, legyen normális munkája, stb.
2014. okt. 7. 21:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem egy extra elvárás, pláne ha ő is vezet.
2014. okt. 7. 21:13
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem csak akkor nagy elvárás, ha valami olyan problémája van, ami miatt nem tud megtanulni vezetni, vagy nem vezethet. Mondjuk valami betegség, vagy erős fóbia.
2014. okt. 7. 21:18
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

És akinek nincs pénze jogsira meg kocsira,akkor mivan?

ebből azt lehet leszűrni,hogy a pénzes pasi kell a nőnek,mert ha nem,akkor nem érdekelne hogy tude vezetni.Ha ez egy alap követelmény az már régen rossz,az nem nő.

2014. okt. 7. 21:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Igen, biztos van olyan nagyon szegény réteg, aki nem teheti meg, hogy jogsit szerezzen, vagy még arra sem, hogy tovább tanuljon, meg hasonló alap dolgokra, bár úgy gondolom, úgy tapasztalom, nem ez az általános.

Annak meg, hogy kocsija nincs az embernek, semmi köze ahhoz, hogy megtanult-e vezetni.

2014. okt. 7. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!