Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez csak velem történhet meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak velem történhet meg, igaz?

Figyelt kérdés
Egy ideje már idegesít egy srác. Régen jártunk, és nagyon szerettem ( szeretem? ), de mostanába már teljesen elfordultunk egymástól. Neki azóta már volt/van barátnője, és gondolom hogy boldog is velem. Viszont az idegesít, hogy már alig beszélünk, és néha úgy érzem, hogy magasról lesz*rja a fejem. És szerintem direkt idegesít ezzel a barátnős dologgal. Egyszerűen nem bírok rajta túllépni, idegesít nagyon ez a helyzet.
2010. jan. 22. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Hagyd ott,lesz másik.
2010. jan. 22. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Én volt bnőmmel vagyok így.......demár énis lesz*rom kb aki ilyen az nemérdemel mást.
2010. jan. 22. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
csak az a szerelem nem múlik el, amit nem hagysz elmúlni. szóval az utolsó mondatodban, hogy nem tudsz túllépni rajta, inkább nem akarsz, ha meg ezt nem tökélted el magadban, akkor mégis mit vársz másoktól? miben döntsenek helyetted?
2010. jan. 22. 21:56
 4/7 A kérdező kommentje:
De túl akarok lenni rajta. Tudom hogy az lenne a helyes. És lehet hogy már bele is törődtem ebbe az egészbe. Magam sem tudom az a baj. :S
2010. jan. 22. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
ha meg szabad kérdezni, hány éves vagy?
2010. jan. 22. 23:15
 6/7 anonim válasza:
2-3 futó kapcsolat és elfelejted ismerkedj az majd leköt. :)
2010. jan. 22. 23:57
 7/7 A kérdező kommentje:
17
2010. jan. 23. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!