Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történhet ez velem?

Figyelt kérdés

Most múlt egy éve, hogy összeházasodtam a férjemmel.

Előtte 3 évet éltünk együtt. a szüleimnél. Úgymond volt időnk kiismerni egymást.

Úgy éreztem minden rendben van. Megvolt az esküvő.. és mintha elvágták volna.. Azóta semmi nem jó közöttünk. Jön a sok kis apró hazugság, a szó nélkül eltöltött idő, van hogy 3 hónapig sem szeretkezünk. / Nállunk nem a nő az oka.. :) / És pár hete feltört bennem a vágy a szerelemre, szeretném érezni a bizsergést, a szeretetet, azt, hogy szeretnek.. Mi lehet velem? Miért keresem akaratlanul is a körülöttem lévő férfiak tekintetét egy kis flörtre? Nem értem.. De azt tudom, ez a kapcsolat sajnos halálra van ítélve.. És persze, nem érzem olyn öregnek magam, hogy ezt tűrjem.. Hisz még csak 25 vagyok...

2009. aug. 18. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom nem mondok vele újat, hogy kár volt összeházasodni, mert ez az oka. Pszichológiailag, de emiatt van.
2009. aug. 18. 14:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt vele kellene megbeszélned.Az hogy igényed van a szerelemre,törődésre,teljesen normális,de neki tegyél fel kérdéseket,mert itt csak azt fogod majd olvasni,hogy beszéljétek meg.az nem biztos,hogy menthetetlen a házasságod,de neked is tenned kell érte,mert jóban-rosszban ezt fogadtad meg és sajnos ez most a rosszban,de azért légy kitartó,hátha lesz eredmény!sok sikert!
2009. aug. 18. 14:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kéne elkezdeni a házasságot kárhoztatni. Gázolásnál sem az autót teszik hűvösre, ha jól tudom.
2009. aug. 18. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!