Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gaz ha meg 14 evesen nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz ha meg 14 evesen nem volt baratom?

Figyelt kérdés
Sokan mondtak h szep vagyok meg minden de van egy vmi ami rajtam van es nem szep de amugy sokan akartak velem jarni is de nekem ok nem nagyon jottek be igy nemet mondtam es 14 evesen nem volt egy baratom se
2014. okt. 7. 18:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

én se voltam a toppon, de ember 3v1-be jönnek, hiába írom ezeknek, hogy mid, meg help meg miarákokat.

neeem, menjünk toppon, hagyjuk a nyomorultat szenvedni egyedül

2014. okt. 7. 19:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nem kell a külső nyomásnak megfelelned. Majd idővel neked is lesz pasid, mikor elég érett leszel hozzá :-)
2014. okt. 7. 19:10
 13/16 anonim ***** válasza:
inkább örülj neki !!! hidd el. 12,13 évesen ha veled egykorúval lettél volna.... annyira komolytalanok !! én 13 éves vagyok, saját tapasztalat, most van egy 15 éves barátom, ő már nagyon is komolyan veszi ezt az egészet. ráérsz még, ha találsz egy fiút aki VISZONT szeret és tényleg látod rajta, és te is ezt érzed, na akkor már jóó :D
2014. okt. 7. 19:10
 14/16 anonim ***** válasza:

jaa, lel te csaj vagy.

most nézem...

akkor sry, a lolos cucc bizti nem érdekel

2014. okt. 7. 19:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Azt azért tisztázzuk, hogy nem hősies, becsülendő és büszkeség oka.

Ugyanakkor semmi negatív sincs benne...

Nekem sem volt általánosban egy barátnőm sem, aztán középiskolában végig volt már.Szóval ha még nem, de majd nemsokára az nem gond. Ha 20+ lennél akár és úgy, hát akkor elég fura lenne a dolog.

2014. okt. 7. 19:26
 16/16 anonim válasza:
Inkább nézd a kacsameséket.
2014. okt. 8. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!