Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nézik mostanság sokan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik mostanság sokan a külsőt?

Figyelt kérdés

Sokat olvasom a lányokat itt hogy szidják a pasikat hogy ők csak a pucsitós,kerek fenekü fiatal pipikre buknak..

A szerényebb leányzókat észre sem veszik. Akkor hadd mondjam el hogy már régóta együtt vagyok egy lányal,

akinek lógnak a mellei,feneke nincsen,jó pár foga van mert tönkre mentek de nincs pénze megcsináltatni,és arcra

is nagyon öreges,sokan elhagytak a barátaim,kiközösitettek ez miatt,hogy egy ilyen lányal összejöttem. Mondva hogy én jobbat érdemelnék,fiatalabbat és szebbet. Olyat add nekem ő amit senki más,olyan belső értékei vannak hogy másban ezt nem találtam meg. Mindig bújik hozzám,bármit ha szólok neki nem flegmázik hanem figyelmes és segitőkész,sok szenvedésen ment át és talán ezért lehet jobban igényli a szeretetett,sosem veszekszünk ami szerintem a mai világban elég ritka ahogy elnézem a kapcsolatokat. Szóval én tényleg nem a külsőre megyek,mint ahogy itt olvastam is sokszor már,hogy azt mondják nem fontos a külső,a belső jobban,aztán a valóságban meg nem igy gondolják persze..

2014. okt. 7. 08:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
te teljesen másról beszélsz, mint amit én írok..
2014. okt. 7. 13:20
 22/30 anonim ***** válasza:

A szépség relatív. Nem kell, hogy úgy nézzen ki, mint egy topmodell. Akkor is fog valakinek tetszeni, de nem biztos, hogy olyanoknak fog aki neki is tetszik.

Érted már???

Áhh... hagyjuk. Szellemileg fegyvertelen emberrel, vétek párbajra kelni. :S

2014. okt. 7. 13:22
 23/30 A kérdező kommentje:
A szép lányok akiket sodor az ár, mert így akarnak tetszeni a férfiaknak, a természetben is így van, ugrálnak, hogy észre vegyék őket. Ezért kell a kivételekre utazni és azokat megkeresni, mert lehet, hogy lenyugszanak 30+ éves korukra, de nekem olyan nő nem kell aki 600 férfival már összebújt és ő már mindent tud a "férfiakról".
2014. okt. 7. 13:43
 24/30 anonim ***** válasza:

Ha nem vonz külsőre,lehet belsőre akármilyen arany szíve, képtelen leszek vele bármit is csinálni.Márpedig a fizikai érintkezés hozzátartozik egy kapcsolathoz.

Nem barátságot, hanem szerelmet,izgalmat,szenvedélyt,szeretkezéseket és bizalmat keresek.

2014. okt. 7. 14:17
 25/30 anonim ***** válasza:

miért, szerinted aki szép, az már automatikusan kur.va és minden második férfinak megvolt már?

ok ..

2014. okt. 7. 14:50
 26/30 anonim válasza:
Amúgy arra nem gondolsz, hogy egy nő MAGÁNAK is akar tetszeni? Szóval dekoratív, ápolt stb?
2014. okt. 7. 15:39
 27/30 A kérdező kommentje:
A lányokba valójában a társadalom nevelte beléjük azt amit mondanak. pl.: nem a külső a lényeg, nem a méret számit, nekik nem kellenek rosszfiúk ezek mind olyan időtmúlt közhelyek, amik már nem igazak, és talán soha nem is voltak azok. De mivel már elvárás hogy ezt kell mondogatniuk, és ehhez kell tartania magát minden lánynak, ezért meg is teszik, csak mondani könnyebb mint tartani magunkat..
2014. okt. 7. 17:04
 28/30 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy csajok még azokat a fiúkat is rondának tartják akik amúgy tök rendben vannak, vagyis mondjuk úgy átlagosak külsőre, nem ilyen justin bieberek, de ne is kvazimódók
2014. okt. 8. 00:02
 29/30 A kérdező kommentje:

Idióták kommentjeire nem reagálok!

A normálisaknak meg köszönöm!

2014. okt. 8. 07:54
 30/30 csingilingg84 ***** válasza:

Nézd, én nem foglak porig alázni, vagy megmondani mit tegyél. A fogak szerintem is fontosak, (nem tudom, hogy a barátnőd hány éves) de nyilván ő sem szeretne xy évesen gyermektápon élni, mert nem sikerült időben megmenteni még a javítható fogait. Ezt azért tartsd szem előtt, mert lehet utólag megbánja, hogy nem tette meg a szükséges intézkedéseket az ügy érdekében.

Ahogyan említetted a szépség relatív, kinek mi tetszik, nem tudom, hogy sok esetben miért kell ujjal mutogatni a másikra, és körberöhögni egy olyan dolog miatt, ami teljesen normális.Meg van a jogod ahhoz, hogy azzal legyél, akit szeretsz, nem vagyunk már a középkorban.

Az utolsó mondatodban találtam egy kis kivetni valót. Ha szeretsz valakit, az azért van, mert a külső és belső értékei is a személyében összpontosulnak. Ha valakit teljes szívedből szeretsz, akkor elfogadod az ismert hibáit is, tehát azokkal együtt szereted, és ez nagyon jó dolog. Ne feledd: "Az emberi tökéletlenség a legtökéletesebb dolog a világon." :) Szép estét!

2014. okt. 8. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!