Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik mostanság sokan a külsőt?
Sokat olvasom a lányokat itt hogy szidják a pasikat hogy ők csak a pucsitós,kerek fenekü fiatal pipikre buknak..
A szerényebb leányzókat észre sem veszik. Akkor hadd mondjam el hogy már régóta együtt vagyok egy lányal,
akinek lógnak a mellei,feneke nincsen,jó pár foga van mert tönkre mentek de nincs pénze megcsináltatni,és arcra
is nagyon öreges,sokan elhagytak a barátaim,kiközösitettek ez miatt,hogy egy ilyen lányal összejöttem. Mondva hogy én jobbat érdemelnék,fiatalabbat és szebbet. Olyat add nekem ő amit senki más,olyan belső értékei vannak hogy másban ezt nem találtam meg. Mindig bújik hozzám,bármit ha szólok neki nem flegmázik hanem figyelmes és segitőkész,sok szenvedésen ment át és talán ezért lehet jobban igényli a szeretetett,sosem veszekszünk ami szerintem a mai világban elég ritka ahogy elnézem a kapcsolatokat. Szóval én tényleg nem a külsőre megyek,mint ahogy itt olvastam is sokszor már,hogy azt mondják nem fontos a külső,a belső jobban,aztán a valóságban meg nem igy gondolják persze..
A külső számít.
Te azért vagy vele, mert olyat ad neked amit más nem. Nem fog elhagyni, mert nem lesz kiért. Más nőnek azért jobbak az esélyei ilyen téren és nem érezheted magad 100%-ig biztonságban. Persze biztosan sok értékes tulajdonsága van ami megszépíti, nem tagadom.
De te most tényleg fényezed magad, hogy te egy ronda lányt azért tudsz szeretni amilyen ember, és nem azért ahogy kinéz.
A külső igenis fontos. Nem kéne, hogy az legyen, de sajnos belénk van kódolva. Csak a szépségideál változik az aktuális társadalmi, kulturális, berendezkedéstől függően.
A nőknek mindig az a férfi kívánatos aki biztonságot tud teremteni a nőnek és az utódainak.
Ma ezt pénzzel teszed meg. Ezért van a z, hogy a pénzes fickók, tetszik nem tetszik, de vonzóbbak. És nem kell extrém esetre gondolni, mint Andy Vajna, meg Palácsik Timike. A saját baráti körben kell szétnézni. Lesz rá példa. Nem azért mert a nők pénzéhesek. Szó nincs róla. De a világ most úgy fest, hogy akinek pénze van az szavatolni tudja a jó körülményeket az utódainak, az egészséget magának és a párjának, és ez biztonságot jelent. Az, hogy a nők újabban virsliszájú, műcsöcsű varrott hajú műanyagbabák, az meg a dolog megfordítottja. Ahhoz hogy kellően gazdagnak, menőnek érezhessem magam, azaz férfiasnak, mert a többi férfival versenyeznem kell, hogy a legjobb nőt akaszthassam le és én lehessek az alfa hím, meg kell feleljek külsőségeknek, amik ezeket a nőket csábítják, és lassan az ízlésvilágom is úgy alakul át, amibe ezek a nők férnek bele. Mert ha nekem van egy ilyen magas fenntartási költségű nőm, és a környezetemben lévő férfiaknak nincs akkor az azt jeleni, hogy én tudom pénzelni, ő velem van, mert én vagyok az alfa. Ez is egy külsőség. Persze, nem mindenki ilyne szélsőséges és a szépség is relatív, de tetszik vagy sem ez is befolyásolja a párválasztást.
A kérdező (dicsekvő) üdítő kivétel, mert a személyiséget tudta figyelembe venni. Az, hogy itt fényezi magát az már nem olyan menő, de azért mégis, csak tisztelet felé.
De akárhogyan is, de a külső számít, csak az ízlés, hogy ki mit lát szépnek, az változik, és az már egyéni.
Tehát nem sírni kell azon, hogy nem nézünk ki elég jól, és a nekem tetsző fiúk/lányok miért nem néznek rám, hanem tenni érte. Vagy kussolni és elfogadni azt ami jut.
Ja, és én sem vagyok egy matyó hímzés, de mégis volt olyan úgymond ligámon kívüli csajom, akiről nem hittem volna hogy egyáltalán szóba áll velem.
Az, hogy vége lett már emberi okokra nyúlik vissza, de megtaláltam a módját, hogy bizony leakasszam magamnak. Mert ez sem lehetetlen.
Tehát nem siránkozni kell, hanem csajozni, pasizni, odafigyelni a másikra és akkor talán a külső tényleg kicsit háttérbe szorul.
ma 11:48
-
ma 11:49
Nem kéne, hogy az legyen, de sajnos belénk van kódolva.
NE ÁLTALÁNOSITS,NEM MINDEN EMBERBE VAN.
Csak a szépségideál változik az aktuális társadalmi, kulturális, berendezkedéstől függően.
RELATIV KINEK MI A SZÉP,MINDENKINEK MÁS TETTSZIK.
A nőknek mindig az a férfi kívánatos aki biztonságot tud teremteni a nőnek és az utódainak.
NEM MINDEN NŐ SZERETNE GYEREKET,EZ IS KÖZHELY.
ma 11:49
Irj ki egy kérdést hogy "A nőkbe belevan kódolva hogy csak a szép fiúkat válasszák"
Hamar lefognak alázni barátom..:)
Hogy Ne általánosits..:)
Figyelj, a külső is számít!
DE más az, hogy hogyan születtél(pl alacsony vagy/magas megy, kicsi mell/nagy mell) erről senki sem tehet,nem ez alapján kéne ítélkezni, ha valakinek nem jön be X Y testalkat vagy arc, tehet a lány/fiú bármit, akkor sem fog működni.
De arról, hogy kövér/sovány, ápolt/ápolatlan, rendezett, igenis tehet és nagyon sokat számít.
Itt most nem arra gondolok, hogy csak a soványak a szépek, de ha valakinek nem tetszik egy 100 kilós lány, lehet ő akármilyen kedves, aranyos, visszafogott akkor sem fog működni. Őszintén ki az, aki undorodik a barátnője külsejétől, de amiért aranyos vele van?? Na ez az álszentség és a képmutatás.
Aki azt írja, hogy a külső nem számít, az nem igaz.
Igenis számít, emberek vagyunk és ítélkezünk, véleményt nyilvánítunk. Ez van, egy állásinterjúra is amikor mész, így ítélnek meg, és nem úgy, hogy jaj de aranyos vagy, jöhetsz hozzánk.
Mindenkinek más a szép/kívánatos, abban egyetértek, hogy nem kell átesni a ló másik felére, és csak a soványak, nagy mellűek a kívánatosak, mert ez nem így van.
De egy párkapcsolatban, mind a külső, mind a belső közre játszik.
Akik kigyúrtak, azok általában a a jobb csajokat(pláza cicákat) nézik meg, a menőbbet, hangosabbat, feltűnőbbet.
Aki szerényebb, az a szerényebb pasikat/csajokat, ennyi a lényeg.
Mindenkinek más a fontos, szerintem a lényeg, hogy ápolt/rendezett legyen-szóval ne legyen büdös, elhanyagolt, járjon normálisan fodrászhoz/borotválkozzon normálisan, fürödjön, mosson fogat.
Ne legyen 100 kilós, mert az saját maga miatt sem jó!
jobb ha elfogadod, hogy ennek tényleg evolúciós okai vannak, bár tény, hogy manapság ezek a dolgok már eléggé eltorzultak.
ha körülnézel az állatvilágban, ott is megy a verseny, minél színesebb/feltűnőbb/nagyobb stb a hím, annál kapósabb, annál nagyobb esélye van rá, hogy őt választja a nőstény, vagyis tovább tudja adni a génjeit és utódokat nemzeni, mert ez a fajfenntartás. végső soron ez az életének a célja.
persze mondhatjuk, hogy nem állatok vagyunk és ez így is van, de ezek tudatalatti dolgok, mélyről jövő ösztönök, amiket nem lehet kiirtani. aki gyenge, kicsi, beteges, az azt sugározza, hogy selejtesek a génjei, nem lesz tud megfelelő utódokat nemzeni vagy nem tudja őket felnevelni és a kutyának sem fog kelleni (csak akinek tényleg nem jut jobb). belső tulajdonságokkal lehet kompenzálni, de nem a végtelenségig. mindenki a legjobb génállományra pályázik és ezt a génállományt az ember külseje is tükrözi. nyilván ez nem ilyen tudatos és direkt dolog, hogy azt nézem az utcán, hogy na vajon ez a férfi milyen utódokat fog csinálni nekem, milyenek a génjei, de ezért van az, hogy ösztönösen azokhoz vonzódunk, akik úgymond dekoratívabbak. hiába, hogy nem a gyerek lebeg a szemem előtt, akit majd szülni fogok neki, a jó megjelenéshez ösztönösen pozitív dolgokat társítunk. jó megjelenés NEM egyenlő márkás ruhák és sok pénz, szteroiddal felpumpált karok. mielőtt még belém kötnél.. ha már nem hiszed, hogy belénk van kódolva. igen, beléd is, de lehet, hogy te ezt elnyomod meg kénytelen vagy lejjebb adni az igényeidet, mert nem válogathatsz vagy egyszerűen csak neked a barátnőd vonzó valamiért. az igaz, hogy mindenkinek más tetszik, bizonyos határokon belül.
a nők közül is azok a vonzóak, akiken látszik, hogy termékenyek, ezért szereti a férfiak többsége a nagy melleket, szélesebb csípőt, kerekebb feneket, mert termékenységet sugároz. hogy a nő egészséges meg ilyesmik. persze ma már eléggé eltorzultak a dolgok, de az emberbe ilyesmik vannak belekódolva. ha nem hiszed, nem hiszed, attól még tény. csak nem értem, mi értelme volt a kérdést feltenni, ha ennyire ragaszkodsz a magad igazához és nem vagy nyitott semmilyen más véleményre. felfogtuk, hogy neked nem számít a külső. de másnak meg igen és ez egyáltalán nem abnormális meg természetellenes dolog. örülj, hogy te a kevesebbel is beéred és ne szánalmasozd le azt, aki nem.
Tudom én milyen szindrómában szenvednek az emberek :)
Minél szebb annál inkább diszesebb lessz mellette..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!