Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, hogyha a párotok összeköltözne egy háztartásba egy vele ellentétes nemű barátjával?

Figyelt kérdés

Bíznátok benne?

És tegyük fel olyan barátról van szó, aki nektek elég "gyanús". A párotok mégis jó kapcsolatot ápol vele, rendszeresen találkoznak, annak ellenére, hogy ti ezt nem fogadjátok jól.

Normális dolog összeköltözni egy háztartásba egy ellentétes nemű valakivel, aki nem rokon? Úgy, hogy ráadásul kapcsolata is van az illetőnek?

Mik történhetnek egy ilyen "barátság" során, ahol egy fiú és egy lány együtt laknak, úgy hogy egyiküknek kapcsolata van?

Ti féltékenyek lennétek? Vagy rosszul esne?

2014. okt. 6. 07:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért nem veled költözik össze? Engem nagyon zavarna, főleg ha gyanús a csaj. Férfi-nő barátság nincsen! Az én exem ugyan kollégista volt és egy szinten lakott egy csajjal,akivel nagy barátok voltak, végül összejártak a hátam mögött és ott is hagyott miatta. Én a helyedben leülnék a barátommal és elmondanám, bízom benne, szeretem, de ez igy nem fair. Emlékeztesd, hogy esne neki, ha Te bútoroznál össze egy másik férfival! Ha szeret, és nem vonzódik a lány iránt, akkor átérzi a helyzetet. Viszont ha vonzódik a lányhoz, akkor nem lép.. Tudod, ha valamit tiltunk a férfiaknak, amit nagyon akarnak, még jobban kell nekik..
2014. okt. 6. 14:34
 12/15 anonim ***** válasza:

van egy jóbarátom, lány, akivel hosszú ideig együtt laktunk. aztán úgy hozta az élet, hogy azóta különböző helyeken lakunk és továbbra is barátok vagyunk. sosem voltunk párkapcsolatban és nem is szeretnénk ilyet. egyébként akkor is, most is van párja, akivel nem lakik együtt. rendszeresen átmegyek hozzá meg ő ide hozzám, párjával is, nélküle is. jóban vagyunk.

nézd, én nem lennék féltékeny. minek? fölösleges feszültségkeltés.

másrészt, sokszor a lakótársakat nem lehet, vagy nem is érdemes, a nemük szerint válogatni. ennyi erővel attól is lehetne parázni, hogy az azonos nemű lakótárs meleg és ráugrik. ugyanmár. rengetegen laknak fiúk-lányok vegyesen együtt közös albérletben, szex meg romantika meg párkapcsolat meg mittomén nélkül, szimplán lakótársakként. miért? mert így olcsóbb, na meg miért ugrana egymásra egy fiú és egy lány csak azért, mert egy légtérben vannak? az ilyen gondolkodás, hogy "fiúlánybaráccságnincs" szerintem pont azért tré, mert azzal, hogy parázik, kb. elvárásokat is támaszt, aztán az elvárások miatti parák miatt elkezdenek megzavarodni az emberek, meg bizalmatlanok lesznek, pedig totál nem kéne.

ha ez a lány barátom azt mondaná, hogy hé, az egyik szoba megüresedett, és menjek - mennék. mert olcsóbb, mint ahol most vagyok. és laktunk már együtt. a párját sem zavarná, akkor nagyobb kockulásokat tudnánk szervezni. ennyi.

2014. okt. 8. 05:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Az hogy nincs fiu-lany baratsag az lehet hogy "tré" de az elettapasztalat mondatja velunk.

Lattunk mar egy par ilyet hogy"mi csak baratok vagyunk" aztan a vege meg dugas lett.

2014. okt. 8. 07:40
 14/15 PearlDiver ***** válasza:

Nem akarta eléggé, ha nem talált másik albérletet, mondjuk lány lakótárssal. Olyan nincs hogy ez volt az egyetlen lehetőség...

Az én barátnőm már akkor sincs biztonságban, ha egyszer felmegy egy csávó lakásába, barátilag.

2014. okt. 8. 07:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Én laktam együtt egy sráccal, aki nem a pasim volt, pedig volt barátom (azért nem a barátommal költöztem össze, mert fél éve ismertük egymást, nem akart otthonról elköltözni, nem is volt fizetése, nekem meg muszáj volt és nem válogathattam a lakótársak között. A lakótársammal nem történt semmi!). Tehát szerintem az, hogy ellenkező nemű, nem lenne baj.

De, ha már előtte is gyanús neked a dolog, akkor választás elé állítanám: vagy én vagy ő.

2014. okt. 8. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!