Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek van ellentétes nemű testvére, előfordult már olyan veletek, hogy a nyitottságával meglepett titeket a testvéretek?
Szóval .. ehm .. a 22 éves bátyám ma idejött hozzám és megkérdezte h én hogyan szeretem a fütyköst?? Teljesen kopaszon vagy szőrösen vagy fazonra nyírva??
Hát hirtelen annyit mondtam rá h csupaszon szeretem, majd azt mondta h akkor jó, mert ő is teljesen csupaszra akarja nyírni magát ..
Annyira meglepett h ilyet kérdez tőlem hogy még most sem tudom hová tenni magamban .. De nem is ez a baj, hanem hogy sosem volt közöttünk jó viszony, szal mindig veszekedtünk, utáltuk egymást és most megkérdez ilyen bizalmasan erről ..
Fiúk, lányok, volt már veletek hasonló, hogy meglepett a saját tesótok a nyitottságával?
Uuuuuu sztem nyomul rad nagyon
Vagy
Tenyleg az amit az elozo is irt!!
: )
De most akkor egyetlen egy ember (ráadásul az utált húga) velemenyebol megallapitja, hogy szereti az adott korosztály lányresze? Wtf?
Ez nekem se tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!