Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megvertem egy srácot, lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvertem egy srácot, lehet ebből baj?

Figyelt kérdés

17/L vagyok, elkezdtem ismerkedni,randizni egy 18 éves pasival. Pénteken egy házibuliban voltunk, én éppen az egyik legjobb barátommal beszélgettem (amíg ő italt szerzett) aki történetesen fiú. Amikor ez a drága ember meglátott minket, gyorsan hozzánk sietett, és a fülembe súgta,h menjünk ki a kertbe. Nem láttam rajta idegességet így kimentem. A kertben összebújt párok voltak, senki se figyelt ránk. Megfogta a csuklóm, és elkezdett rángatni meg ordítozni,h "hogy a p*csába merem én ŐT (!!!) megszégyeníteni. Nos tudnotok kell rólam,h két bátyám van így elég sokat verekedtem kisebb koromban. Szóval szépen térden rúgtam amitől megrogyott, majd lekönyököltem a fejét, és tudom,h nagyon nem kellett volna de idegességemben még belerugtam egyet.

Ekkor már mindenki minket nézett, én gyorsan befutottam, és elráncigáltam magammal a barátaimat, akikkel hazamentem.

Ma kaptam egy üzenetet tőle,h ezt nagyon megfogom bánni, és rendőrségre viszi az ügyet. Páran rámírtak ugyanis,h a "pasim" kb nem tudott lábra állni meg a fejét fogva támolygott. Tudom,h egy barom vagyok és az agresszió undorító, de nagyon megijedtem,h bántani fog, plusz a bátyáim is mindig azt mondták,h védjem meg magam foggal-körömmel. Szerintetek ez önvédelemnek minősül?

2014. okt. 6. 00:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
undorító, ha egy lány verekszik
2014. okt. 6. 02:03
 12/20 anonim ***** válasza:
Ilyen barmokkal kell összejönni, istenem... De legalább edzett vagy. :D
2014. okt. 6. 06:45
 13/20 anonim ***** válasza:

kissebb verekedés ből is volt már nagyobb baj

amugy ha feljelent mert mért ne akkor priuszod lesz a rendörségen és ha te egy ijen verekedős csaj vagy előbb utòbb lecsuknak vagy bajod lesz belőle

gondold meg mit teszel

akit veszély fenyeget az először segítségért kiált nem pedigled ütlegel erőszakosan

a következő verekedésnél gondold meg mit csinálsz

2014. okt. 6. 06:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Abszolút rendben van ezigy. KB nulla % esély van rá hogy ebből bajod lehessen. Egy biztos ha én lennék a rendőr és egy fiatal srác jönne bejelentést tenni hogy egy fiatalabb lány meggyepalta ezen röhögne az egész Örs. Amúgy önvédelem és miegymás. Kell neki erőszakoskodnia. Pláne mostanság amikor ilyen erőszakolós esetek vannak voltak nyilvánosság előtt.
2014. okt. 6. 08:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Ezt igy szépen elmondod a rendőröknek ha odaviszi (de nem fogja, sérülne az önérzete és pletykálna róla a suli) és rendben lesztek. Jól tetted amit tettél (bár nem ez volt a jó megoldás ezt leszögezném!), nincs mitől félned, 8 napon nem lesz túl gyógyuló.
2014. okt. 6. 09:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Akit veszély fenyeget, annak eleve miközben kiáltozik támadnia kell. Az őt támadó erre nem számít, tehát könnyű értékelhető találatot bevinni (ha lehet lágy részre, mert ha csupa izom, akkor hiába ütöd a hasát), és amíg a másik szenved, elmenekülni. A földön belerúgás is beleférhet, hogy még több időt nyerjen a meneküléshez, ha látszik, hogy túl gyorsan kezd el feltápászkodni. A kérdező mintaszerűen viselkedett. Ha mindenki ennyire adekvát választ tudna adni, ha veszélyben van, a sok hülye is meggondolná, mennyire legyen erőszakos.
2014. okt. 6. 09:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Majd biztosan megvárja míg ő kapja az elsőt igaz? :D Kiabáljon mint egy pics@? Várja meg míg befogják a száját vagy lefogják.. ? Jól tetted kérdező.. kicsit megreguláztad azt az erőszakos barmot. Legközelebb elgondolkozik rajta a fiú hogy mit hogyan szabad, vagy nem szabad. :D
2014. okt. 6. 13:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Mi lett végül? Tett feljelentést a srác?
2014. nov. 3. 10:49
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem tett :) azota ha meglat mindig leszegi a fejet es megy tovabb.
2014. nov. 3. 12:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát megérdemelte na :D
2014. nov. 3. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!