Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm csak "ül a langos vízben" :/ Mit tegyek?
Mindig nekem kell kezdeményeznem még egy kis csókolózásárt is.
Hétvégente szabadok vagyunk, mert olyan a munkabeosztásunk. Még nem költöztünk össze. De az annyira rossz, hogy most is inkább csak otthon van és ennyi. Már a közös takarítást is felvetetem neki, de az mondta, hogy biztos nem fog most takarítani. Csak leül tv-zni.
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy kapcsolatnak miét nem lehet, kis romantikázásról is szólnia?
Ami programot felhozok, azokat sem akarja :/
Állatkert? Nem
Strand? Nem
Siklórepülés? Nem
Wellness? Nem
Kis Összepokrócozott, esti filmezés? Oké, de utána hazamész!
Kezd nagyon elegem lenni abból, hogy egyoldalúan táplálom a kapcsolatunkat :/
27F (ő25)
kedves harmadik. nem az összeköltözést kérdeztem. csak plusz infó volt -.-
És nem próba. egy éve vagyunk együtt és fél éve ilyen
Mi az hogy "utánna hazamész"? Szvsz ebből nem lesz búcsúdugás.
Az egy dolog, hogy semmi erőt nem fektet bele a kapcsolatba, de se testileg se ahogy én kiveszem érzelmileg se kötődik hozzád.
Én szeretek filmezni, adott esetben vágyom ilyesmire, de ha a párom felajánlja, hogy menjünk ide-oda amoda randizni tuti mennék vele, még akkor is, ha az adott dolog kicsit megijeszt (pl. siklórepülés).
Valszeg depis a lány és szociálisan szorong.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!