Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy bízhatnék valaha még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bízhatnék valaha még férfiben, viszonzott szerelemben? ( 27/N)

Figyelt kérdés
sziasztok, egy hete szakított velem a párom, akiről minden tekintetben azt gondoltam, életem párja. Nem csak szerelmes voltam belé, de tiszteltem, szerettem, felnéztem rá. Bejelentette, hogy nem látja a jövőjét a kapcsolatunknak, és szerinte érzelmileg sem vagyunk egy hullámhosszon. Egy évig voltunk együtt, három hónapig egytt is laktunk. Jól kijöttünk, a szex is jó volt ( több mint jó), sokat és tartalmasakat beszélgettünk. HAsonló igényeink is voltak,minden téren. Szakított, azt mondta a döntése végleges, és jobb, ha minél előbb elköltözök. Másnap már visszaköltöztem a tesómhoz. Nem tudom, mit tehetnék, teljesen le vagyok taglózva. Elmondta azt is, hogy soha nem volt belém szerelmes, de azt remélte, majd az lesz.Mindig várt,hogy majd érez valami olyant,de nem sikerült neki. Amúgy végig gyengéd, figyelmes volt velem, igyekezett a kedvemben járni. Nem is értem ezt az egészet, hiába kérdeztem, csak azt mondta, hogy részéről már ezt érzi egy ideje, és most kész, vége, ennyi volt. NEm keres, nem hív, és mondta, én se tegyem. A közösségi oldalon látom, hogy jól elvan, még ismerkedik is. Össze vagyok törve, nem hiszem el, hogy ennyit jelentett az egy évünk. Azt se tudom, hogy tudnék így bízni ezentúl férfiben. 27 éves vagyok ( ő is ennyi), és eddig rajta kívül csak egy férfi volt az életemben, de arról éreztem, hogy nem ő az igazi. Egy hete nem tudok enni, aludni, és elhatározom, hogy most vége, de ismét visszazuhanok. Őszintén, úgy érzem, a legjobb lenne meghalni. Ti hogyan éltétek túl? És jött utána még olyan ember, akitigazinak éreztetek? sőt, még jobbnak is, mint akire azt gondoltátok, ő az igazi? úgy érzem, belepusztulok a bánatba. Nem hiszem el, hogy csak ennyit jelentettem neki.
2014. okt. 4. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak egy év???? Én meg már majdnem szomorú lettem.
2014. okt. 4. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Mint a nőkben. Azokban se érdemes megbízni. Eddig jó nem sült ki a dologból. De ha egyik sem bízik a másiknak, minek van ez az egész? -.-"
2014. okt. 4. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel,csak pozitívan gondolkozz,menj Te is ismerkedjél,barátnözzél! Ne is foglalkozz már ezzel a fiúval! Jó,hogy még most hagyott el,és nem 5 év múlva,sosem szeretett! Szóval fel a fejjel,szed össze magad! Majd lesz más aki 1000x jobban fog szeretni!
2014. okt. 4. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szomorkodd ki magad nyugodtan, ilyenkor ez természetes, de hülyeséget ne csinálj. Ez sajnos olyan dolog, amin az idő fog segíteni, és az elfogadás.

Nekem nem ilyen egyoldalú volt a szakításom, de azóta sem találtam hozzá foghatót, úgyhogy jobb, ha megbarátkozol a helyzettel.

Bíznod kell, különben semmi értelme nem lesz az egésznek, még ha most így is érzed.

2014. okt. 4. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Ahogy 4-es szépen megfogalmazta...egy ideig így fogsz érezni, a falat kaparni, de fel a fejjel...elhalványul, és tovább tudsz majd lépni.

Semmi hülyeséget ne csinálj addig.

Barátnők, és menj inni.

2014. okt. 4. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Legalább kiderült h nem ő volt az igazi.

ÉS jobb most mint egy gyerek után, vagy ha már mondjuk valami kölcsönbe is belementetek volna valamikor.

Emiatt ne add fel , ahogy írták ilyenkor sokan így érzik. Lesz ez még így se.

Ezen sokan, sokszor átesünk.

2014. okt. 4. 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel sorstárs. Engem másfél hónapja hagytak el, a mai napig szeretem, ő is engem, csak azt mondta, ő nem akar már abszolút inni, és hogy mi együtt szerettünk bulizni, ezért inkább kilép a kapcsolatból. Teszem hozzá, most írt, h vettek egy üveg hubertust, azt megisszák 3an....

Hülye kifogások, nekem is mondta, hogy sose szeretett, mégis a szakítás óta minden nap beszélünk, meg eljön hozzám.

Megoldást csak annyit ajánlok (amit én is megfogadhatnék), hogy felejtsd el, lépj tovább, ismerkedj, barátnőzz, stb...

2014. okt. 4. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!