Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bízhatnék valaha még férfiben, viszonzott szerelemben? ( 27/N)
Szomorkodd ki magad nyugodtan, ilyenkor ez természetes, de hülyeséget ne csinálj. Ez sajnos olyan dolog, amin az idő fog segíteni, és az elfogadás.
Nekem nem ilyen egyoldalú volt a szakításom, de azóta sem találtam hozzá foghatót, úgyhogy jobb, ha megbarátkozol a helyzettel.
Bíznod kell, különben semmi értelme nem lesz az egésznek, még ha most így is érzed.
Ahogy 4-es szépen megfogalmazta...egy ideig így fogsz érezni, a falat kaparni, de fel a fejjel...elhalványul, és tovább tudsz majd lépni.
Semmi hülyeséget ne csinálj addig.
Barátnők, és menj inni.
Legalább kiderült h nem ő volt az igazi.
ÉS jobb most mint egy gyerek után, vagy ha már mondjuk valami kölcsönbe is belementetek volna valamikor.
Emiatt ne add fel , ahogy írták ilyenkor sokan így érzik. Lesz ez még így se.
Ezen sokan, sokszor átesünk.
Fel a fejjel sorstárs. Engem másfél hónapja hagytak el, a mai napig szeretem, ő is engem, csak azt mondta, ő nem akar már abszolút inni, és hogy mi együtt szerettünk bulizni, ezért inkább kilép a kapcsolatból. Teszem hozzá, most írt, h vettek egy üveg hubertust, azt megisszák 3an....
Hülye kifogások, nekem is mondta, hogy sose szeretett, mégis a szakítás óta minden nap beszélünk, meg eljön hozzám.
Megoldást csak annyit ajánlok (amit én is megfogadhatnék), hogy felejtsd el, lépj tovább, ismerkedj, barátnőzz, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!