Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hogy éreznétek, ha a párotok nem akarna veletek strandra menni?
Tavaly vettem egy bikinit, mivel akkor még szép vékony voltam (170cm/50kg). Idén viszont csúnyán felszedtem (a mérleg szerint 15kg-t), aminek a 60%-a a melleimre ment, és a bikini kosara kicsi. (Az alja és a háta jó)
Aquaparkba voltunk hivatalosak, de amikor felpróbáltam a bikinit, a párom inkább kijelentette, hogy maradunk, és majd veszünk nekem egybefürdőruhát.
És sajna fel kellett hívnia a barátait, és elmondani nekik, hogy csúnyán kihíztam a bikinim, majd máskor. A csaj amugy se kedvel, most meg csak okot adtam röhögni magamon. Nem merek a szemük elé kerülni.
Mondtam a páromnak, hogy menjen nélkülem, de nincs inkább kedve élni se, miután látott bikiniben.
Mihez kezdjek?
A csaj a párom legjobb barátjának a felesége, Miss Tökéletes (47kg). Imádja magát, és 50cm körül van a dereka
Sajna rajtam még 50kg-sen is volt plussz.
Már bocsánat de miért hiszik azt a lányok hogy ha sovány vagy akkor tökéletes is? Xd
Az átlagos testsúlyu csajok szerintem sokkal szebbek....
Gyermekek...
Ne fogyókúrázz, sportolj. Persze, hogy volt rajtad felesleg 50 kilósan is, ha meg se moccantál. Nem felesleg volt, hanem egyszerűen löttyedt, tónustalan volt a tested. Én is szarul érezném magam így. Nem a kilókat kell nézni, mert 65 kilósan is lehet valaki vékony, ha szálkás a teste, és minimális a testzsírszázaléka. És nem Miss Tökéletesre kell orrolni, valószínűleg tesz érte, hogy ilyen legyen, és méltán büszke az alakjára - én is az vagyok az enyémre, amiért nap mint nap dolgozok.
Mellesleg, mielőtt nekiállnék rendbeszedni az életem, az önbizalmam, és a testem, kidobnám a pasim, aki szégyell engem. Ezután vennék egy olyan fürdőruhát, ami jó rám, és nem azon keseregnék, hogy a régi nem az.
"Megpróbálhatom, bár tavaly is durván kikészült tőle a szervezetem, lépten-nyomon elájultam."
Mert halovány fogalmad sincs arról, hogy hogyan kell csinálni.
Normális diéta mellett a szervezeted inkább felszabadul, és nagyrészt zsírt veszít.
Nézz utána az alapoknak!
A pasit meg dobd ki a francba MÉG MA!
Nem kamu ez a kérdés? o_O
Ne haragudj, a barátod elég bunkó. Elmeséli a barátainak, hogy a barátnője kihízta a bikinijét? És ezért inkább nem is megy strandra? Meg mi az, hogy nincs kedve élni se, miután látott bikiniben? Így szeret téged? Az egy dolog, hogy jobban tetszenél neki vékonyan - és amúgy jogos a kérés, hogy egy nő adjon magára és vigyázzon az alakjára egy kapcsolatban (is). De ez túlzás.
Ilyen pasi elől menekülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!